۱۰ / مهر / ۱۴۰۵ - 02 October 2026
۰۴:۱۹
کد خبر : 9568986
۱۹:۴۹

۱۴۰۲/۱۰/۱۷

چهار یادمان شهدا برای بازدید دانش آموزان پیش بینی شده است

چهار یادمان شهدا برای بازدید دانش آموزان پیش بینی شده است
فرمانده سپاه ولی عصر (عج) خوزستان در زمینه میزبانی از راهیان‌نور گفت: برای استقبال از راهیان نور تمهیدات لازم اندیشیده شده و امید است دستگاه‌های متولی نیز در زمینه میزبانی شایسته و ارایه خدمات به راهیان نور تلاش کنند.

سردار حسن شاهوار پور اضافه کرد: چهره شهرها در مسیر راهیان نور باید به نوعی باشد که در شان استان شهید پرور باشد؛ چهار یادمان شهدا برای بازدید دانش‌آموزان پیش‌بینی شده است.

 

وی گفت: همچنین باید از ظرفیت اردوگاه‌ها برای نمایش‌های شبانه و ارایه خدمات به کاروان‌های راهیان نور بیشتر از گذشته استفاده شود.

 

همچنین حجت الاسلام عبدالرضا رستگار مسئول کمیته طلاب و روحانیون کنگره ملی شهدا گفت: این کمیته بیش از یکصد مورد دیدار با خانواده شهدا را در دستور کار داشته و در تولید و محتوای رسانه ای نیز در زمینه چاپ کتاب و پوستر با موضوع دفاع مقدس اقدامات خوبی انجام شده است.

 

وی تصریح کرد: یکی دیگر از اقدامات مهم این کمیته ساماندهی و جمع آوری اسامی شهدای روحانی و توزیع یک هزار بسته معیشتی میان مستمندان بود.

 

 

سرهنگ ایمان ممبینی مسئول راهیان‌نور و گردشگری سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: مرحله اول راهیان‌نور دانش‌آموزی از ۱۵ اردیبهشت با حضور زائران کرمانشاه آغاز شد و در مجموع پنج هزار و ۶۸۶ نفر را به مناطق عملیاتی اعزام شدند.

 

وی افزود: از یکم بهمن ماه سال جاری نیز مرحله دوم راهیان نور برای برادران پیش‌بینی شده است که تا ۶ اسفندماه نیز ادامه دارد.

 

مسئول راهیان‌نور دانش آموزی گفت: تاکنون ۸۰ هزار نفر از اقشار بسیجی به یادمان‌های مختلف استان اعزام شده‌اند و ۷۰ هزار و ۵۸۷ دانش‌آموز به مناطق عملیاتی و یادمان‌ها اعزام شدند.

امیر ضیغمی
نویسنده: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
captcha
x

عضو کانال روبیکا ما شوید