۰۴ / مرداد / ۱۴۰۴ - 26 July 2025
04:29
کد خبر : 9569199
۱۹:۴۷

۱۴۰۲/۱۰/۱۸

4 هزار اصله نهال مثمر به یاد سردار دل‌ها در چایپاره کاشته شد

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه چایپاره گفت: 4 هزار اصله نهال مثمر به یاد سردار سلیمانی همزمان با دهه مقاومت و با حضور مسئولان در چایپاره کاشته شد.

به گزارش بسیج از آذربایجان غربی، رضا اقلیمیان، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه چایپاره در گفت‌وگو با خبرنگاران در چایپاره، گفت: همزمان با دهه مقاومت و به مناسبت زنده نگه داشتن یاد و خاطره سردار سلیمانی و شهدای کرمان 4 هزار اصله نهال مثمر در مراتع روستای تاریخی چورس چایپاره کاشته شد.

وی ضمن ابراز خشنودی از انجام دادن این اقدام ابتکاری توسط جهادگران، اضافه کرد: آیین فوق با حضور رئیس سازمان بسیج سازندگی سپاه شهدای آذربایجان غربی، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه چایپاره، گروه‌های جهادی و بسیجیان ترتیب یافت.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه چایپاره ضمن اشاره به اینکه رویداد فوق به نیابت از سردار حاج قاسم سلیمانی در این شهرستان انجام گرفت، اضافه کرد: امیدوار هستیم با حرکت فوق ضمن اینکه چایپاره بیش از پیش سرسبز می‌شود، به برکت خون شهدا فرهنگ درختکاری و صیانت از منابع طبیعی در بین آحاد مردم نیز نهادینه شود.

اقلیمیان بر لزوم انجام کارهای خلاقانه در مناسبت‌‌های مختلف فراخور موقعیت اجتماعی و اقتضائات فرهنگی هر منطقه تاکید کرد و بیان داشت: از این رهگذر گامی برای ایجاد نشاط بین مردم به ویژه نسل جوان و شاداب‌سازی جامعه برداشته می‌شود.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید