به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل ، فاطمه باقری مسئول صندوق قرضالحسنه شهدای گرمه چشمه و مدیرعامل شرکت تعاونی فراگیر ملی آویشن چشمه گرم نمين در گفتگو با خبرنگار بسیج ،اظهار کرد: در سال ۱۳۹۸ صندوق قرضالحسنه مردم یار، باحمایت قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه شهرستان نمین
با عضویت ۸۰نفر تشکیل گردید.
وی ادامه داد: از صندوق کارآفرینی امید ۲۰۰میلیون تومان وام کارآفرینی برای اعضای صندوق جذب گردیده و منجر به اشتغال شده است.
وی افزود: با توجه به اینکه صندوق قرضالحسنه ما ظرفیت اشتغالزایی داشت به همین دلیل تبدیل به تعاونی کردیم و هدف اصلی از تاسیس این تعاونی ایجاد اشتغال و فرصت شغلی ، حل مسئله خانواده های کم درآمد و زنان سرپرست خانوار و همچنین از بین بردن آسیب های اجتماعی و مشکل اقتصادی می باشد. که تعاونی آویشن چشمه گرم نمين در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ رتبه های برتر کشور را کسب نموده است.
وی خاطر نشان کرد: بیش از ۳۰ کارگاه اشتغالزایی از طریق صندوق و تعاونی ما ایجاد شده است.
مسئول قرض الحسنه شهدای گرمه چشمه تصریح کرد : تعداد اشتغال ایجاد شده از طریق صندوق و تعاونی، بالای ۸۰نفر بوده و برای ۱۳۰۰ نفر بعداز برگزاری دوره های آموزشی اقتصاد مقاومتی و صدور گواهی اشتغال، فرصت شغلی ایجاد شده است.
مدیر عامل شرکت تعاونی فراگیر ملی آویشن چشمه گرم نمین ادامه داد : تعامل عالی با کمیته امداد ،جهاد کشاورزی ، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ،بنیاد احسان و اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی و سایر سازمانها و ادارات جهت جذب تسهیلات و حمایت های مردمی داشتیم.
وی افزود : از وام های اقتصاد مقاومتی و مشاغل خانگی باحمایت قرارگاه اقتصاد مقاومتی ، بسیج سازندگی سپاه شهرستان نمین و دستگاههای اجرایی به مبلغ یک میلیارد و پانصد میلیون تومان جهت کارآفرینی استفاده کرده ایم.
این بانوی کارآفرین عنوان کرد : در اکثر نمایشگاههای کشوری،استانی و شهرستانی با هماهنگی قرارگاه اقتصاد مقاومتی با هدف بازاریابی ، تبلیغ و عرضه محصولات کارگاهی شرکت کرده ایم.
وی افزود : برای صندوق قرضالحسنه، مرکز نیکوکاری با تعامل کمیته امداد تشکیل داده ایم و از این طریق از ۸۰۰خانوار نیازمند در عرصه مختلف حمایت می کنیم.
خانم باقری تصریح کرد: با صد کشاورز جهت زیر کشت بردن ۸۰هکتار اراضی غیر قابل کشت در مناطق محروم قرارداد منعقد کرده ایم.
وی ادامه داد : در حوزه گیاهان دارویی که استان اردبیل در این عرصه قطب گیاهان دارویی شناخته شده است و جز محصولات مزیت دار منطقه به شمار میآید.ایجاد زنجیره ی گیاهان دارویی با محوریت روستاییان مناطق محروم و حل مسائل و مشکلات کشاورزان در جهت تولید پایدار، درآمدزایی ، اشتغال آفرینی از عملکردهای ما محسوب می گردد.
وی در پایان افزود : با هماهنگی قرارگاه اقتصاد مقاومتی نمین، ضبط و مصاحبه از کارگاه های اشتغالزایی و کارآفرین ها انجام گرفته و از شبکه استانی سبلان پخش شده است.بنده چندین بار بعنوان تولیدکننده و فعال اقتصادی در رادیو شبکه های تلویزیونی مصاحبه انجام داده ام.