خبرهای داغ:

خدمت به مردم افتخار سپاه است

فرمانده سپاه ناحیه اسلام آبادغرب خدمت کردن به مردم را افتخار سپاه دانست و گفت: ماهیت سپاه برگرفته از فرهنگ عاشورا فرهنگ امام حسین(ع) است که ذلت را نمی‌پذیرد و عزت و اقتدار را برای ملت به ارمغان می‌آورد.
کد خبر: ۹۵۷۹۷۴۵
|
۲۶ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۰

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمانشاه، سرهنگ بهزاد یوسفوند، فرمانده سپاه ناحیه اسلام آبادغرب با تبریک اعیاد شعبانیه همچنین گرامیداشت روز پاسدار و جانباز، اظهار کرد: هویت و ریشه سپاه برمی‌گردد به انقلاب اسلامی که همواره پای کار انقلاب بودند؛ در زمان دفاع مقدس، فتنه‌های گوناگونی، بحث گروهک‌های ضدانقلاب منافقین در اقصی نقاط کشور حضوری مؤثر داشتند.وی با اشاره به تأسیس سپاه در اردیبهشت سال 1358 به دستور امام خمینی(ره)، ادامه داد: سپاه از ابتدای انقلاب از گروه‌های مختلف مردمی در قالب نیروهای زمینی، هوایی، دریایی و قدسی سازمان یافت.فرمانده سپاه ناحیه اسلام آبادغرب سپاه را یک سازمان فرهنگی و نظامی توصیف کرد و افزود: مقام معظم رهبری همچنان تأکید دارند، که سپاه صرفا یک سازمان نظامی نیست و مأموریت‌ها و رسالتی‌های این سازمان براساس قانون اساسی و فرمایشات حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری است که به نهاد سپرده می‌شود.یوسفوند با اشاره به رسالت‌های سپاه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، ادامه‌داد: حفظ دستاوردهای انقلاب و ارزش‌های انقلاب اسلامی، عدالت‌طلبی، آرمان‌خواهی، دفاع از مظلومان عالم است از جمله رسالت‌های سپاه در کنار مأموریت‌های محول شده است.

وی مطرح کرد: سپاه با اتکا به دو عنصر ایمان و اعتقاد همچنان سرافراز و سربلند است و در کنار سایر نیروهای مسلح برای مردم که سرمایه بزرگ انقلاب سلامی و جمهوری اسلامی هستند، مایه افتخار و اقتدار است.یوسفوند به گسترش پروبال انقلاب اسلامب در منطقه و جهان اشاره و بیان کرد: هر مسئله‌ای در منطقه، در کشورهای اطراف حتی در جهان؛ اگر می‌خواهد حل و فصل شود باید یک جایگاه آن مربوط به جمهوری اسلامی ایران باشد.

وی با یادآوری خدمات سپاه در کرونا، سیل، زلزله، خدمات جهادی، آبرسانی، فعالیت‌های عمرانی و ...، خدمت کردن به مردم را افتخار سپاه دانست و تصریح کرد: ماهیت سپاه برگرفته از فرهنگ عاشورا فرهنگ امام حسین(ع) است که ذلت را نمی‌پذیرد و عزت و اقتدار را برای ملت به ارمغان می‌آورد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار