یادداشت/ حسین وجدانی

خطوط قرمز فراموش شده

این یادداشت تحلیلی بر عدم رعایت قوانین حاکم بر فضای رسانه توسط دو نفر از پیشکسوتان فوتبال کشور در ویژه برنامه نوروزی شبکه سوم سیما است.
کد خبر: ۹۵۸۷۰۳۷
|
۰۲ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۱

به گزارش خبرنکار خبرگزاری بسیج از قم، وقتی صحبت از رعایت قانون و چارچوب ‌های اصلی در یک ساختار اجتماعی به میان می‌آید تمکین و عدم تمکین از آن قوانین و اصول بنیادین انسان‌ها را به دو دسته ساختارگرا و ساختارشکن تقسیم می‌کند البته این ساختارشکنی‌ها به ظاهر ممکن است آسیب یا تهدیدی را متوجه نظام اجتماعی حاکم نکند اما در صورت تداوم فرایندی آن منجر به مطالبه اجتماعی فراگیر می‌گردد؛ به طوری که با تساهل و تسامح حکمرانان ممکن است زمینه‌ای برای ایجاد تحول بنیادی در آن ساختار شود.
شاکله نظام جمهوری اسلامی ایران با تبعیت از اصول حقه دین مبین اسلام و مکتب انسان ساز اهل بیت علیهم السلام و تقدیم صدها هزار شهید در مقاطع مختلف تاریخ پر افتخارش از استقلال، حاکمیت و اقتدار خود به خوبی دفاع کرده و بر دشمنان خارجی و داخلی خود فائق آمده است و چنین مردمی با این پیشینه درخشان همچنان مدافع سرزمین ایران و آئین اسلام ناب، خواهند بود.ان شاءالله

این روزها شاهد بودیم که در ویژه برنامه عید نوروز از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی ایران دو نفر از پیشکسوتان فوتبال کشور که دارای وجهه و اعتبار اجتماعی هستند در اظهاراتی خارج از حیطه قوانین رسانه ای از علاقه خود به صدای دو تن از خوانندگان مشهور لس آنجلس نشین که یکی از آنان خانمی است که فوت شده، در این برنامه نام بردند. جناب آقای اسماعیلی وزیر محترم ارشاد و جناب آقای جبلی ریاست محترم سازمان صدا و سیما که دم از رعایت قانون می زنند باید به این سئوال نیز پاسخ دهند که آیا در حال حاضر عادی‌سازی از بیان اسامی این افراد در رسانه ملی به لحاظ قانونی صحیح است؟ امثال معین و... با تولید برخی آثار ساختار شکنانه و غیر اخلاقی چگونه می خواهند در ایران اسلامی فعالیت آزاد هنری داشته باشند؟

اخیرا وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی در اظهارنظری عنوان نمودند که " هیچ مانعی برای بازگشت هنرمندان ایرانی خارج نشین به کشور وجود ندارد". اما سئوال اینجاست آیا اگر هنرمندی اثری تولید کرده باشد که باعث همراهی با معاندین و ضد انقلاب بوده و در ذهن مخاطبین چندین دهه ملکه شده و تاکنون اظهار نظر رسمی که نشان دهد آنان از تولید چنین آثاری برائت جسته‌اند؛ منتشر نشده است،چگونه می توان انتظار ساخت آثار مطابق با موازین ایران اسلامی از این افراد داشت؟؟؟
امیدوارم مسئولان محترم پاسخی قانع کننده برای این سئوالات داشته باشند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار