به گزارش خبرگزاری بسیج به نقل از شبکه الجزیره، نیروهای مقاومت عراق باردیگر موفق به هدف قرار دادن اهدافی متفاوت در مناطق اشغالی فلسطین شدند.
براساس بیانیه منتشر شده از مقاومت اسلامی عراق، این گروه موفق به هدف قرار دادن پایگاه صهیونیستها در شمال دریاچه طبریه شده است.
گفته شده این حمله با پهپاد صورت گرفته است.
مقاومت اسلامی در بیانیه خود گفته است که پایگاه صهیونیستی «الیفالت» را در شمال دریاچه طبریه در سرزمینهای اشغالی از طریق هواپیماهای بدون سرنشین هدف قرار دادیم.
ساعاتی پیش از این نیز مقاومت اسلامی عراق با انتشار بیانیهای اعلام کرده بود که صبح یکشنبه پایگاه یردون در جولان اشغالی را با پهپاد هدف قرار دادیم. به گفته مقاومت اسلامی، مجاهدان عراقی پایگاه «یردون غربی» در جولان اشغالی را در سرزمینهای اشغالی با پهپاد هدف قرار دادند.
گزارشها حاکی از آن است که اقتصاد رژیم صهیونیستی پس از ۶ ماه جنگ علیه غزه، متحمل خسارت هنگفتی شده که ۵۶ میلیارد دلار برآورد شده و در کنار آن این رژیم شاهد کسری شدید بودجه و افزایش بیسابقه بدهیهای عمومی است.
از طرف دیگر، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی یک نظرسنجی برگزار کرده که بر اساس آن ۶۸ درصد اسراییلیها گفتهاند نتانیاهو جنگ علیه غزه را به درستی مدیریت نمیکند.
همچنین ۴۲ درصد اسراییلیها خواستار استعفای فوری نتانیاهو به خاطر شکست هفتم اکتبر شدند.
شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز اقدام به برگزاری یک نظرسنجی کرده که بر پایه آن، ۵۰ درصد اسراییلیها گفتهاند باید انتخابات زودهنگام برگزار شود و کابینه نتانیاهو به پایان برسد.
بر پایه این نظرسنجی، تنها ۱۴ درصد اسراییلیها گفتهاند اطمینان دارند دولت برای آزادی اسرای اسراییلی در غزه هر کاری که لازم بوده، انجام داده است.
۴۹ درصد اسراییلیها نیز تاکید کردند که انگیزههای سیاسی پشت تصمیمات نتانیاهو قرار دارد.
همچنین بر اساس نتایج این نظرسنجی، ۴۱ درصد اسراییلیها معتقدند که نتانیاهو مسئول تنش با رئیس جمهور آمریکا است.
۴۶ درصد اسراییلیها نیز موافقت خود را با عملیات نظامی در لبنان اعلام کردند.
پیشتر گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور غذا در سخنانی اعلام کرده بود که ارتش اسراییل به عمد کاروانهای بشردوستانه در غزه را با وجود اطلاع از مسیر آنها بمباران میکند.
به گفته گزارشگر ویژه سازمان ملل، اسراییل نمیخواهد هیچ کمکی به نیازمندان غزه برسد و با این کار در حال ایجاد یک قحطی آشکار و عمدی علیه فلسطینیهاست.
گزارشگر ویژه سازمان ملل همچنین خواستار تحریم اسراییل به دلیل نادیده گرفتن تصمیمات دیوان بین المللی دادگستری و جنایت جنگی در غزه شده است.
همچنین سخنگوی آکسفام با انتقاد از کمکهای هوایی و ناکافی آمریکا در غزه گفته است که انداختن کمکهای هوایی آمریکا راه حل بحران غزه نیست و ما خواستار باز شدن گذرگاهها و رساندن کمکها به شمال غزه هستیم.
آکسفام که یک سازمان خیریهٔ بینالمللی برای مبارزه با فقر است، همچنین به حملات نیروهای صهیونیستی به نیروهای امدادی اشاره کرده و گفته است که هدف قرار دادن کاروانهای کمک رسانی یک الگوی مستمر در رفتار ارتش اسراییل است که بحران امنیت غذایی در غزه را تشدید میکند.
به گفته سخنگوی آکسفام، وضعیت در غزه فاجعه بار است و آتش بس برای مهار خطر قحطی فوری ضروری است، چون زمان زیادی باقی نمانده است.
همچنین نظرسنجیها نشان میدهد که ۵۲ درصد از آمریکاییها از دولت خود میخواهند که ارسال سلاح به اسراییل را متوقف کند.
این نظرسنجی که از سوی CEPR انجام شده است، نشان میدهد که اکثریت آمریکاییها از بایدن میخواهند که ارسال سلاح به اسراییل را به صورت فوری متوقف کند.
این درخواست آمریکاییها همزمان با افزایش حملات علیه اهداف آمریکایی در منطقه و بویژه دریای سرخ همراه شده است.