وصیت‌نامه شهید«»؛

بدانیم که این انقلاب راحت به‌دست نیامده است

در بخشی از وصیت‌نامه شهید«» آمده است: این انقلاب همین‌طور و به آسانی به دسته ما نیامده است و با شهید شدن صدها شهید به دست ما رسیده و این انقلاب خیلی برای ما ارزش دارد.
کد خبر: ۹۵۹۳۳۱۴
|
۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۰

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ شهید «محمد گیلانی» در نهم خردادماه سال ۱۳۴۲ در روستای قره کهریز از توابع شهرستان خمین متولد شد.

کودکی‌اش در زادگاهش سپری شد و به خاطر مشکلات خانوادگی نتوانست به درس خواندن بپردازد و به همان زندگی ساده، همراه کار در روستا اکتفا کرد. تا اینکه به خمین مهاجرت کردند و در این شهر، به کار مشغول شد.

وقتی انقلاب اسلامی پیروز شد، ۱۲ بهار از عمرش گذشته بود؛ ولی با همین کم سالی دل و ایمانش خوب بود. چند ماه که از شروع جنگ گذشت، او احساس کرد که باید کاری کند و دفاعی نماید، مقدمات آن را که آموزش نظامی بود، در بسیج گذراند و پس از مدتی به عنوان یک بسیجی داوطلب به جبهه رفت.

دیگر جوانی پانزده‌ ساله شده بود و از عهده جنگ با دشمن بر می‌آمد. در چندین عملیات دیگر شرکت کرد، سپس به افتخار عضویت در سپاه پاسداران نائل شد. از آن پس باقیمانده عمرش را وقف راه خدا و اسلام و انقلاب نمود.

در عملیات والفجر ۸ به عنوان فرمانده دسته در گردان روح‌الله(قدس سره) از لشکر 17 علی بن ابی‌طالب(علیهما السلام) شرکت کرد و پس از عملیات بود که در منطقه عملیاتی فاو، دعوت خدا را لبیک گفت و عاشقانه به سوی معبود پر گشود. پیکر مطهر شهید در گلزار شهدای شهر خمین به خاک سپرده شد.

فرازی از وصیت‌نامه شهید:

ای آن‌هایی که می‌گفتید: ای امام حسین(علیه السلام) ای کاش در روز عاشورا در کربلا بودیم یاری‌ات می‌کردیم. آلان هم دور نشده، بپا خیزید و من حل من ناصر ینصرنی امام حسین(علیه السلام) را پاسخ دهید و الان حسین(علیه السلام) جان! دوران ما امام(قدس سره) امت و صحنه عاشورا صحرا کربلا در جبهه جنگ است و شما باید به ندا امام(قدس سره) لبیک گوید. ای مردم همیشه در صحنه‌های جبهه و جنگ را گرم نگه‌دارید و نگذارید امام(قدس سره) دستور دهد که به جبهه‌ها بروید و نگذارید رزمندگان ما در جبهه‌ها خسته شوند. این انقلاب همین‌طور و به آسانی به دسته ما نیامده است و با شهید شدن صدها شهید به دست ما رسیده و این انقلاب خیلی برای ما ارزش دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار