آغاز اولین مرحله طبخ و توزیع رایگان ماهی از روستای عنصرود اسکو
به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، جواد گوزلی در حاشیه این جشنواره در گفتگو با خبرنگاران افزود: پیرو درخواست مدیریت رستوران ماهی خوب تبریز و توافق بعمل آمده با این مدیریت در راستای ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در استان، جشنواره طبخ و توزیع رایگان ماهی در مناطق روستایی وکم برخوردار استان از روستای عنصرود آغاز شد.
وی ضمن معرفی پتانسلیهای شیلاتی و گردشگری شهرستان، مزایای مصرف آبزیان و همچنین ضرورت ارتقاء سرانه مصرف آبزیان در استان افزود: میانگین سرانه مصرف ماهی در جهان برای هر نفر در سال ۲۰ کیلوگرم و سرانه مصرف در کشور ژاپن ۷۰ کیلوگرم است درحالی که این آمار در کشورمان ۱۳.۸ کیلوگرم در سال و در استان آذربایجان شرقی ۸.۱ کیلوگرم برآورد شده است.
گوزلی ضمن تشکر و قدردانی از کار خداپسندانه مدیر رستوران ماهی خوب تبریز جهت طبخ و توزیع رایگان ماهی در جشنواره و همچنین استقبال همشهریان گفت: مدیریت شیلات در سالی که از جانب رهبر فرزانه انقلاب به نام سال جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شده و با ارج نهادن به اشتیاق مردم برای استمرار اجرای این نوع جشنواره ها ، به صورت ماهانه و برای روستاهای مختلف در شهرستانهای استان هدفگذاری خواهد نمود .
این جشنواره با همکاری فرمانداری، بخشداری، مدیریت جهاد کشاورزی، هلال احمر، مرکز بهداشت و اداره ورزش و جوانان شهرستان اسکو و با حضور مدیر شیلات و امور آبزیان استان آذربایجان شرقی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسکو ، معاون فرماندار و بخشدار مرکزی ، رئیس شبکه بهداشت شهرستان ، رئیس اداره ورزش و جوانان، هلال احمر ، دهیار و اعضای شورای اسلامی روستای عنصرود ، مدیر رستوران ماهی خوب تبریز و جمعی از علاقمندان و روستائیان با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان برگزار شد.