۲۹ / اسفند / ۱۴۰۳ - 19 March 2025
14:07
کد خبر : 9594891
۱۵:۲۲

۱۴۰۳/۰۲/۰۹

چهارخطه شدن بخشی از مسیر هفتکل - باغملک

معاون مهندسی وساخت اداره کل راه وشهرسازی خوزستان گفت:مسیر خروجی هفتکل به سمت باغملک به طول حدودهفت کیلومتربوده که چهار کیلومترآن چهارخطه شده ومابقی این مسیر در مرحله طراحی جهت واگذاری ازطریق مناقصه است.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، رحمان بهرامی با اشاره به اینکه محور اهواز - هفتکل - ایذه یکی از راه‌های اصلی استان است بیان کرد: این مسیر (خروجی هفتکل به سمت باغملک) نیازمند ۲ پل زیرگذر و روگذر در محل تقاطع جاده کارخانه سیمان است که امیدواریم هر چه سریعتر تکمیل شود.

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی خوزستان ادامه داد: محور اهواز _ هفتکل _ ایذه یکی از محور‌های مواصلاتی پر تردد استان به شمار می‌رود و خوزستان را به استان چهارمحال بختیاری و اصفهان متصل می‌کند.

بهرامی عنوان کرد: در این محور، طرح تعریض خروجی بارانگرد به طول یک هزار و ۳۰۰ متر توسط اداره کل راه و شهرسازی تکمیل و در ایام نوروز زیر بار ترافیک رفت اگرچه لایه نهایی آسفالت آن باید اجرا شود.

وی افزود: اعتبار لازم برای آسفالت نهایی این محور باید توسط شرکت ساخت تامین و به پیمانکار طرح ابلاغ شود.

بر اساس این گزارش در استان خوزستان ۲ هزار و ۵۵۰ کیلومتر راه اصلی و شریانی وجود دارد که ۱۳۵ کیلومتر آن آزاد راه، ۸۵۰ کیلومتر بزرگراه و یک هزار و ۵۶۵ کیلومتر آن دو خطه است.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید