گیاهان خوراکی خود رو؛ گنجینه‌ای ارزشمند در کمیجان

هرساله با فرارسیدن فصل بهار گیاهان خوراکی بی شماری در اقصی نقاط کشور از جمله شهرستان کمیجان رشد می‌کنند که دارای خواص دارویی متعددی هستند و همین امر موجب محبوبیت آن‌ها در بین مردم شده است. / زهرا خسروبیگی
کد خبر: ۹۵۹۵۳۵۶
|
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۸

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ کهن دیار کمیجان یکی از شهرهای سرشار از نعمت‌های خدادادی است. گیاهانی ارزشمند که هرساله با فرارسیدن فصل بهار و زنده شدن طبیعت و زمین سر از دل خاک بیرون می‌آورند و خواص درمانی و صنعتی بسیاری را با خود همراه دارند.

گیاهان خوراکی که به علت خواص دارویی خود و اینکه خوراکی لذیذ و نشاط بخش را برای مردم به ارمغان می‌آورند، موجب درآمد زایی برای برخی از مردم می‌شوند.

یکی از این گیاهان غازیاغی یا همان پاغازه است؛ علفی و چند ساله که تا حدود 70 سانتی‌متر رشد می‌کند و دارای برگ‌های دراز به شکل بیضی و نوک‌تیز با گل‌های سفید یا صورتی کوچک  است.

گیاه غازیاغی خودرو بوده و از تیره اسفناجیان است که طبیعتی گرم و خشک دارد و در بعضی از نقاط ایران به ویژه در استان‌های غربی کشور مردم آن را به عنوان سبزیجات مصرف کرده و گاهی نیز با آن غذاهای متنوعی می‌سازند.

 

ارسال نظرات