۲۵ / خرداد / ۱۴۰۴ - 15 June 2025
15:28
کد خبر : 9595529
۱۶:۳۹

۱۴۰۳/۰۲/۱۱

جریمه، تاوان ثبت نکردن مواد غذایی در سامانه جامع انبارها

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: یک فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه به علت عدم ثبت مواد غذایی در سامانه جامع انبارها، به پنج میلیارد و 694 میلیون ریال جزای نقدی محکوم شد.
قهرمان شاهی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در کرمانشاه ضمن اشاره به لزوم ثبت مواد غذایی در سامانه جامع انبارها اظهار کرد: شعبه اول ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی کرمانشاه به پرونده تخلف فروشگاه مواد غذایی برای ثبت نکردن انواع مواد غذایی به ارزش 22 میلیارد ریال در سامانه جامع انبارها رسیدگی کرد.
وی افزود: شعبه پس از بررسی مدارک موجود در پرونده و استعلام اداره کل صنعت، معدن و تجارت با توجه به اختلاف آمار در سامانه و مغایرت‌های موجود، اتهام انتسابی را محرز و متهم را به پرداخت پنج میلیارد و 694 میلیون ریال به جزای نقدی محکوم کرد.مدیرکل تعزیرات استان کرمانشاه تصریح کرد: بازرسان صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از مرکز فروشگاه مواد غذایی این تخلف را کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید