یادداشت/موسی سلیمانی

اتمام جهاد انتخابات در دور دوم/ غیض دشمن از اصل برگزاری و مشارکت حداکثری مردم هنوز وجود دارد

دور دوم دوازدهمین دور انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲۱ اردیبهشت در برخی شهرها برگزار می‌شود. در این دور نامزدهای راه یافته برای ۴۵ کرسی مجلس به رقابت می‌پردازند که حضور حداکثری مردم اتمام جهاد انتخابات است.
کد خبر: ۹۵۹۷۴۵۲
|
۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶

اتمام جهاد انتخابات در دور دوم

به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهد، در یادداشت حجت الاسلام موسی سلیمانی جانشین دفتر نمایندگی ولی فقیه سپاه امام رضا آمده است؛

دور دوم دوازدهمین دور انتخابات مجلس شورای اسلامی در 21 اردیبهشت در برخی شهرها برگزار می‌شود. در این دور نامزدهای راه یافته به دور دوم برای 45 صندلی رقابت می‌کنند.

مرحله اول دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حالی 11 اسفندماه سالی که گذشت، برگزار شد که عملیات روانی گسترده دشمنان جمهوری اسلامی با همه توان فعال شده بود تا مانع حضور مردم در پای صندوق رأی شوند و میزان مشارکت را به زیر 20 درصد برسانند. در این معرکه، 41 درصد ملت ایران به میدان آمدند تا نقشه‌های دشمن را نقش بر آب کنند و حماسه باشکوهی آفریدند.

در روز انتخابات مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی ضمن دعوت مردم به شرکت در انتخابات فرمودند:
"ملت عزیزمان بدانند امرور چشم بسیاری از مردم دنیا چه آحاد مردم و چه افراد سیاسی و صاحبان جایگاههای معتبر ملی و سیاسی چشم شان به ایران است. به این توجه کنید دوستان را خوشحال کنید و بدخواهان را ناامید کنید."

پس از انتخابات ایشان در تجلیل از اقدام شکوهمند مردم ایران فرمودند:«ملت ایران با این حضور، هم یک وظیفه اجتماعی و تمدنی را انجام دادند. هم یک جهاد انجام دادند.

چرا؟ چون در مقابل تبلیغات دشمنان بود. تقریبا حدود یک سال تلاش کردند که مردم را از شرکت در انتخابات منصرف کنند و انتخابات را از رونق بیندازند. مردم با حضورشان، در مواجهه با این حرکت دشمنان، یک حرکت بزرگ و حماسه آمیز انجام دادند.»

اتمام و تکمیل این جهاد منوط به شرکت در مرحله دوم انتخابات است. غیض دشمنان از اصل برگزاری انتخابات و مشارکت و افراد منتخب هنوز وجود دارد. ضمن آنکه 45 صندلی نیز میزان کمی نیست که بتوان از کنار آن به راحتی گذشت. این تعداد می‌تواند یک اقلیت مؤثر در مجلس را شکل دهد که در سامان دادن به بخشی از تصمیمات مجلس مؤثر باشند. می‌تواند ترکیب هیئت رئیسه مجلس را تغییر دهد و در شکل‌گیری ترکیب کمیسیون‌های مجلس نیز مؤثر باشد.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار