باید مروج فرهنگ ایرانی و اسلامی در جامعه باشیم

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست هم اندیشی نخبگان بسیج با قرارگاه تعالی زن و خانواده استان قم گفت: باید فرهنگ خانواده‌ها را ارتقا دهیم و فرهنگ ایرانی و اسلامی را در جامعه ترویج کنیم.
کد خبر: ۹۵۹۷۹۴۰
|
۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده، در نشست هم اندیشی نخبگان بسیج با قرارگاه تعالی زن و خانواده که در سالن شهید سعیدی قم برگزار شد، با اشاره به راه‌اندازی رویداد فرهنگ عامه و خانواده، بیان کرد: اکنون رویداد ملی خانواده و فرهنگ عامه با بررسی دقیق فرصت‌ها و آسیب‌ها در قالب ۹ کارگروه طراحی شده و راهبر اساسی بدنبال حمایت از زیست بوم خانواده است و مدیریت و تربیت خانواده، موفقیت و مهارت خانواده، سلامت، جمعیت و نشاط خانواده، بازی و اوقات فراغت خانواده، محیط زیست و نقش خانواده، سفره و تغذیه خانواده، رسانه خانواده، مد و لباس خانواده و فرهنگ و میراث ناملموس خانواده از کارگروه‌های این رویداد هستند.

ایشان با اشاره به اینکه در ۱۱ استان موضوع تغذیه سالم و سنتی را در مدارس پیگیری کرده‌ایم، افزود: در راستای این رویداد، در چند استان دیگر هم بازی‌های خانوادگی و سنتی و بازی هایی که صمیمیت را در بین اعضای خانواده ایجاد می‌کند طراحی و اجرا می‌شود و از کسانی هم که در این زمینه ایده و خلاقیت دارند به‌طور کامل حمایت می‌کنیم تا تمام این بازی‌های خانوادگی و سنتی را بتوانیم بومی‌سازی کرده و به آن هویت دخترانه برای دختران سرزمینمان ببخشیم زیرا دشمنان با طراحی بازی‌های سوگیرانه برای فرزندان ما، افکار آنان را مورد تهدید قرار دادند و لذا این مسئله هم اولویت جدی ما است.

دکتر خزعلی با بیان اینکه باید فرهنگ خانواده‌ها را ارتقا داده و فرهنگ ایرانی و اسلامی را در جامعه ترویج کنیم، اظهار کرد: کنترل فضای مجازی، بازی‌های رایانه‌ای، ارتقای سواد رسانه‌ای و توجه به زیست عفیفانه در راستای ارتقای فرهنگ خانواده و پیاده‌سازی فرهنگ ایرانی و اسلامی در جامعه انجام می‌شود. یکی از اقدامات جدی مورد پیگیری ما در 16 استان، زیست عفیفانه است که معلمان آموزش و پرورش به والدین دانش آموزان آموزش می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه دشمنان با حرکتی ساماندهی شده، پوشش و حجاب زن ایرانی را مورد حمله قرار دادند، گفت: بدسلیقگی ها هم به حرکات ساماندهی شده دشمنان دامن می‌زند اما باید همگی درباره این موضوع احساس مسئولیت بکنیم.

وی در پاسخ به پرسش یکی از شرکت کنندگان که در مورد شرکت بانوان در ورزشگاه و موتور سواری پرسید پاسخ داد: مسئله حضور در ورزشگاه دغدغه بسیاری از زنان کشورمان نیست و ماهم به عنوان اولویت و برنامه کارمان آن را قرار ندادیم اولویت ما ۱۹ ماموریت اقدامی است که در سند تحول دولت مردمی است و در مورد ورزشگاه مادر برابر یک تصمیم اتخاذ شده از سوی مسئولان مربوطه قرار گرفتیم لذا در راستای سالم‌سازی محیط و درخواست دستورالعمل‌هایی برای پیشگیری از آسیب به زنان و حفظ حریم آنان تلاش کردیم.

او ادامه داد: در مورد موتور سواری هم همین است این امر در برنامه‌های ما و اولویت‌های ۱۹ گانه ما نبوده و تنها در پاسخ به خبرنگار گفتم که منع قانونی دارد و اگر بخواهد کاری انجام شود باید از مسیر قانون انجام گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار