به گزارش خبرگزاری بسیج، یعقوب رضائی اظهار داشت؛ با برشمردن مضرات و حسنات فضای مجازی اظهار کرد: در دنیای امروز فضای مجازی که در همه زمینههای زندگی بشر رسوخ کرده به یک اصل مهم در جامعه تبدیل و محتوای آن روز به روز در حال گسترش است.
این مدرس سواد رسانهای بیان داشت: با گسترش این محتوا و دسترسی به اطلاعات، تشخیص اخبار واقعی از شایعات و اطلاعات نادرست دشوار شده لذا داشتن سواد رسانهای میتواند به تشخیص و ارزیابی منابع کمک کند.
کارشناس فضای مجازی با تشریح سواد رسانه گفت: سواد رسانهای به معنای توانایی ارزیابی منتقدانه محتوای رسانهای است تا بتوان از پذیرش بیچون و چرای نظرات و استدلالهای غیرمنطقی جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: در دنیای دیجیتالی امروز، مردم نقش فعالتری در ایجاد و به اشتراکگذاری محتوا داشنه و دانستن اصول اخلاقی و حقوقی مرتبط با استفاده از محتوای دیگران برای جلوگیری از نقض کپیرایت مهم است.
رضایی افزود: آگاهی از چگونگی کارکرد رسانههای اجتماعی و روشهای محافظت از اطلاعات شخصی، به ویژه در برابر هکرها و سرقت هویت، حائز اهمیت است.
مدرس سواد رسانهای ادامه داد: سواد رسانهای میتواند در محافظت از کاربران در برابر تأثیرات منفی مانند نفرتپراکنی، تبلیغات گمراهکننده و فشار همتایان مؤثر باشد.
وی در پایان تأکید کرد: بنابراین، سواد رسانهای ابزاری کلیدی برای شهروندان در جهت استفاده آگاهانه و مسئولانه از فضای مجازی و حفاظت از خود در برابر مخاطرات آن است.