خبرهای داغ:
گفتگوی بسیج؛

نیشابور چگونه به قطب تولید ریواس در کشور تبدیل شد؟

رویشگاه‌‌های طبیعی ریواس در مناطقی همچون میرآباد، عیش‌ آباد، برفریز، بوژان و سوقند واقع شده است و بهره‌ برداران در حدود ۲۳۰ هکتار از این دامنه‌ ها، عملیات زراعی ریواس انجام می دهند.
کد خبر: ۹۶۰۱۸۵۲
|
۰۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۹

«علی مبارکی» مدیر جهاد کشاورزی نیشابور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت: شهرستان نیشابور به دلیل دارا بودن رویشگاه‌ های طبیعی ریواس یکی از قطب‌ های تولید ریواس در کشور است و گیاه ریواس دامنه‌ های رشته کوه بینالود از نظر کیفیت نیز منحصر به فرد است.

وی با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد ریواس به صورت تازه در نیشابور مصرف و یا به شهرهای دیگر صادر می‌ شود و فقط ۳۰ درصد آن به صورت شربت فرآوری می‌ شود، گفت: برداشت ریواس در نیشابور از اواخر اسفند آغاز می‌شود و تا اواسط خرداد ماه ادامه دارد و پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۶۰۰ تن محصول ریواس برداشت شود.

 

 

وی ادامه داد: رویشگاه‌ های طبیعی ریواس در مناطقی همچون میرآباد، عیش‌ آباد، برفریز، بوژان و سوقند واقع شده است و بهره‌ برداران در حدود ۲۳۰ هکتار از این دامنه‌ ها، عملیات زراعی ریواس انجام می دهند و در زمان مناسب آن را برداشت می‌ کنند.

مبارکی گفت: میزان اشتغال در فرایند برداشت و فرآوری ریواس حدود ۵۰۰ نفر است.

 

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار