مرتضی سوری در جمع رسانههای خوزستان در خصوص صدور مجوز صید برای شناورهای فاقد مجوز استان خوزستان بیان کرد: صدور هر گونه مجوز صید جدید برای متقاضیان، با توجه به ساختار ایجاد شده از طریق ثبت درخواست متقاضی در درگاه ملی مجوزها و طی فرایند قانونی متناسب با ظرفیت میزان مجاز برداشت از ذخایر آبزی به صورت تایید محور انجام میشود.
وی اظهار کرد: از جمله شرایط لازم در کاربرگهای مصوب برای صدور گواهی پیش نیاز فنی شناور قایق صیادی شرط رعایت ظرفیتها و پتانسیلهای شیلاتی به ویژه با رویکرد بهره برداری پایدار از منابع آبزی مصوب شده است.
وی ادامه داد: مطابق ماده ۱۴ قانون حفاظت و بهرهبرداری از منابع آبزی و آییننامه اجرایی این قانون باید ظرفیت و میزان مجاز بهرهبرداری از ذخایر آبزی (شرایط زمانی، مکانی، مقداری، روشی، گونهای، ابزاری و تلاش صید آبزیان) توسط مرجع ذیصلاح یعنی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور و پژوهشکده آبزی پروری آبهای جنوب در استان تعیین و برای اجرا به اداره کل شیلات استان ابلاغ شود.
مدیر کل شیلات خوزستان تصریح کرد: باوجود پیگیریهای انجام شده تاکنون ظرفیت قابل برنامهریزی از سوی پژوهشکده آبزیپروری آبهای جنوب کشور در این خصوص برای استان خوزستان اعلام نشده است.
وی بیان کرد: ساماندهی جامعه صیادی که مرزنشین و در دریاها فعالیت میکنند همواره بخش مهمی از دغدغههای مجموعه شیلات است که در این خصوص نیز پیگیریهای لازم در دست اقدام است.
سوری اظهارکرد: با توجه به فراهم شدن زمینههای لازم جهت صدور مجوزهای صیادی به محض احصاء ظرفیت پایدار قابل بهرهبرداری از ذخایر آبزی موجود از طریق موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور اقدامات لازم و فوری انجام می شود.