خبرهای داغ:
الگو باشیم |

ترک اعتیاد بیش از سه هزار نفر توسط یک کارمند بازنشسته

مسئولین بدانند اکربه موضوع اعتیاد بی‌توجه شوند این مشکل دامنگیر بسیاری از جوانان و خانواده‌های آنها خواهد شد
کد خبر: ۹۶۰۲۳۲۱
|
۰۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۰

علی رجبی، کارمند بازنشسته و یکی از پیشگامان حوزه ترک اعتیاد و ساکن شهرستان برخوار استان اصفهان، حدود ۴ سال است که در حوزه مدیریت اردوگاه‌های ترک اعتیاد، فعالیتی جدی دارد. در این مدت در مراکز تحت هدایت وی، بیش از سه هزار نفر از اعتیاد رهایی یافته اند. آموزش به بهبودیافتگان و فراهم کردن شغال برای آنها، از دیگر اقدامات علی رجبی محسوب می‌شود.  

وی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج، درباره اقدامات و فعالیت‌های جدید خود بیان کرد: راه اندازی مرکزترک اعتیاد، راه اندازی مجموعه دندانپزشکی، برگزاری کلاس برای خانواده مددجویان و راه اندازی کارگاه نجاری و جوشکاری از جمله کار‌هایی است که در یک سال اخیر انجام داده‌ام.  

وی با اشاره به تکمیل کارگاه خیاطی با ۲۳ چرخ و میز برش برای مددجویان گفت: راه اندازی کارگاه قالب‌های بتنی با چهار محصول نیز از دیگر اقداماتی بوده است که اخیرا انجام داده‌ام تا به کسب و کار قشر ضعیف و نیازمند جامعه کمک شود.  

این پیشگام حوزه ترک اعتیاد با اشاره به انتظارش از مسئولین گفت: مسئولین بدانند اکربه موضوع اعتیاد بی‌توجه شوند این مشکل دامنگیر بسیاری از جوانان و خانواده‌های آنها خواهد شد لذا از آنها انتظار می‌رود، حداقل به قول‌هایی که می‌دهند، عمل کنند.
 
رجبی با اشاره به همکاری خود با دیگر حوزه‌های بسیج عنوان کرد: کار در میدان صورت می‌پذیرد نه داخل دفتر و پشت میز و روی کاغذ لذا بنده برای فعالیت‌های مثمر ثمرتر در سطح شهرستان با مسئولین مجمع بسیجیان شهرستان برخوار اصفهان و مسئولین هیئت رزمندگان، همچنین مسئول ستاد نماز جمعه، مسئول ستاد یادواره شهدا، مسئولین هیئت مدیره قرض الحسنه باران و با گردان امنیت همکاری می‌کنم.  

وی در رابطه با کارگاه‌های اشتغال‌زایی که در مراکز فعالیت می‌کنند، توضیح داد: در مراکز ما چند کارگاه کوچک مشغول فعالیت هستند و از بین افراد تحت درمان آن‌هایی را که دارای هنر‌هایی از جمله خیاطی، قالب زنی بتن، بلوک‌زنی، مونتاژکاری موتورسیکلت و اسباب‌بازی و .. هستند را در این کارگاه‌ها مشغول به کار و پس از بهبودی نیز به مراکز مختلف برای کسب اشتغال معرفی می‌کنیم. در کنار این موارد برای آن‌هایی که این کار‌ها را بلد نیستند، از طریق سازمان فنی و حرفه‌ای کلاس‌های آموزشی می‌گذاریم و به آن‌ها مدرک می‌دهیم تا پس از بهبود و ورود به جامعه از این مدارک برای اشتغال استفاده کنند.

این فرد پیشگام در حوزه ترک اعتیاد در مورد سختی‌ها و شیرینی‌های این کار بیان کرد: افرادی که در مراکز ما تحت درمان قرار می‌گیرند هم از لحاظ جسمی و هم از نظری روح و روان شرایط خوبی ندارند و در نتیجه کار کردن با آن‌ها با سختی‌هایی همراه است، باید با آن‌ها کنار بیاییم تا شرایطشان عادی شود، با وجود همه این سختی‌ها بازگرداند افرادی که رها شده و همه‌چیزشان را از دست داده‌اند به جامعه بسیار شیرین و لذت بخش است.


انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار