خبرهای داغ:
شانیان خبر داد

صدور ۲۶۰۰ پروانه بهره‌برداری و جواز تاسیس صنعتی در همدان

همدان-مدیرکل صمت استان همدان از صدور افزون بر ۳۰۰ پروانه بهره‌برداری و ۲ هزار و ۳۰۰ جواز تاسیس برای واحد‌های تولیدی و صنعتی در دولت مردمی سیزدهم در استان همدان خبر داد.
کد خبر: ۹۶۰۲۷۶۴
|
۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۷
صدور ۲۶۰۰ پروانه بهره‌برداری و جواز تاسیس صنعتی در همدان

احمد شانیان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در همدان از صدور افزون بر ۳۰۰ پروانه بهره برداری و ۲۳۰۰ جواز تاسیس برای واحد‌های تولیدی و صنعتی در دولت مردمی سیزدهم خبر داد و اظهار کرد: این میزان رشد حاکی از توسعه و تحول و تولد دوباره صنعت استان همدان و اجرای سیاست‌های شهید جمهور حضرت آیت الله رئیسی درخصوص حمایت از تولید در این دیار است.

وی افزود: در دولت سیزدهم افزون بر ۳۰۰ واحد صنعتی و تولیدی با اشتغال بیش از ۲ هزار نفر به بهره برداری رسید که صنایع مهان کاغذ تویسرکان، کارخانه داروسازی ابیان دارو، سهل گستران درمان، یوزتیزپای الوند، بینا رزن، نوآوران صنعت ورزش پولادین، کیهان صنعت کاسپین، طرح توسعه پتروشیمی هگمتانه و طرح توسعه کیان کرد نمونه‌هایی هستند که به سبد صنایع استان اضافه شده‌اند.

مدیرکل صمت استان همدان گفت: در این مدت شاهد صدور جواز تاسیس برای افزون بر ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی و تولیدی با پیش بینی اشتغال ۳۰ هزار نفر هستیم که از این دسته می‌توانیم از الوند پولاد ماد، شرکت رایان ماشین، سنگان صنعت کوثر، طرح توسعه پدیده ارغوان شیمی و نگارین پولاد ماد را نام ببریم.

وی تصریح کرد: از دیگر اقدامات اثرگذار در صمت سیزدهم می‌توان به پیشرفت ۶۰ درصدی ۳۰۰ طرح صنعتی و آماده سازی ۵ فرصت سرمایه گذاری در استان همدان اشاره کرد.

شانیان افزود: اداره کل صمت استان همدان در دولت مردمی سیزدهم توانست صنعت این دیار را ۲۲ درصد ارتقا بخشیده و رشد ۱۴۰ درصدی سرمایه گذاری در صنعت، رشد ۸۰ درصدی شرکت‌های دانش بنیان، رشد ۱۳۰ درصدی پروانه‌های r&d، و رشد ۱۵ درصدی جواز تاسیس، رشد ۵۰ درصدی تولید دارو، ادوات کشاورزی و شیشه را به ثمر بنشاند که حاصل آن شتاب گرفتن قطار صنعت همدان در ریل توسعه و تحول است.

* آیت الله رئیسی پایه‌گذار نهضت احیای واحد‌های اقتصادی نیمه‌فعال و راکد بود

وی با بیان اینکه شهید جمهور آیت الله رئیسی پایه‌گذار نهضت احیای واحد‌های اقتصادی نیمه‌فعال و راکد بود، گفت: استان همدان با حمایت‌های استاندار و تیم اقتصادی وی در غرب کشور رتبه اول و برتر را در حوزه صنعت کسب کرده است و چراغ افزون بر ۱۳۰ واحد تعطیل و نیمه تعطیل صنعتی و معدنی روشن شده است.

مدیرکل صمت استان همدان خاطرنشان کرد: شرکت صنایع نشاسته الوند، پایا توسعه مهام، لوله نورد اکباتان، تیزرو پرش ماماهان، شرکت تعاونی آروین دی، رزن صاف و ذوب آهن آلیاژی ملایر برخی از واحد‌های احیا شده در این دیار هستند.

وی گفت: در همین راستا کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به عنوان بازوی کمکی بخش تولید به صورت مستمر با هدف گره گشایی از صنایع بیش از ۷۰۰ مصوبه صادر کرده است.

شانیان یادآور شد: راه اندازی نخستین شهرک صنفی صنعتی کشور در همدان، احداث اولین شهرک هایتک فعال کشور، افتتاح صندوق حمایت از صنایع پیشرفته برای نخستین بار در غرب کشور، آغاز عملیات پتروشیمی ابن سینا پس از سال‌ها توقف از دیگردستاورد‌های اداره کل صمت استان همدان در دولت سیزدهم است.

وی در ادامه افزود: تلاش و تکاپوی ما در بخش معدن موجب کشف ذخایر ارزشمند لیتیوم در دشت قهاوند برای نخستین بار در کشور، تبدیل شهرستان اسدآباد به قطب کنسانتره آهن، راه اندازی واحد شمش منیزیوم، استخراج پلاسمایی معدن برای نخستین بار در کشور و تفاهم نامه راه اندازی دفتر ایمیدرو در استان همدان شد و نیز رشد ۵۵۰ درصدی در وصول حقوق دولتی، کاهش ۲۰ درصدی خام فروشی و نیز افزایش ۴۰ درصدی ظرفیت استخراج معادن، افزایش ۸۰ درصدی تولید کنسانتره آهن در این مدت رقم خورد.

مدیرکل صمت استان همدان اظهار کرد: اداره کل صمت استان همدان اقدامات اثرگذاری در جهت توسعه خوشه‌های اقتصادی دارد که از این دست می‌توانیم به توسعه و تحول خوشه‌های چرم همدان، خوشه پوشاک کردآباد، خوشه‌های فرش همدان، خوشه جوراب لتگاه، پوشاک ازندریان، خوشه تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، خوشه ادوات کشاورزی و مبل و منبت اشاره کرد.

وی همچنین به موفقیت‌های حوزه نظارت و بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان اشاره کرد و گفت: نظارت مستمر و روزانه بر بازار و انبار‌های کالایی استان، ارسال بیش از ۵۵ درصد پرونده‌های تخلف اصناف به تعزیرات حکومتی، شفافیت بیش از ۷۰ درصدی در گروه‌های کالایی سامانه جامع تجارت، پاسخگویی به شکایات خودرویی و صدور بیشترین رای هیات حل اختلاف خودرویی کشور، پاسخگویی ۹۸ درصدی به شکایات ۱۲۴ و تامین و توزیع و نظارت بر عرضه آب معدنی در ۶ ماه بحران کم آبی همدان بخشی از اقدامات اثربخش این حوزه است.

شانیان افزود: کسب رتبه نخست کشوری در پاسخگویی به شکایات خودرویی و صدور بیشترین رای هیات حل اختلاف خودرویی کشور، کسب رتبه اول در شاخص تجارت و تنظیم بازار، کسب رتبه نخست در اجرای طرح سایه و پاسخگویی ۹۸ درصدی به شکایات ۱۲۴ و همچنین رتبه دوم در زمینه مبارزه با قاچاق کالا، و رتبه دوم در بازرسی و سامانه جامع انبار‌ها برخی از دستاورد‌های این بخش در دولت مردمی سیزدهم است.

به گفته این مسئول، اداره کل صمت استان همدان در حوزه بازرگانی و توسعه تجارت، موفق شد به رشد ۸۴۰ درصدی در زمینه پرداخت تسهیلات روستایی و رشد ۴۳۰ درصدی اعتبارات صنعت فرش و همچنین رشد ۵۰ درصدی تنوع کالا‌های صادراتی دست یابد.

وی ادامه داد: پرداخت ۴۰۰ میلیارد ریال تسهیلات مشاغل خانگی، صادرات ۲۰۶ قلم کالا به ۱۵۶ کشور جهان، بروزرسانی ۵۷ نقشه قالیبافی از طرح‌های اصیل استان و برگزاری جشنواره‌های فرش از دیگر اقدامات اثربخش این حوزه است.

شانیان به برخی از دستاورد‌های حوزه روابط عمومی نیز اشاره کرد و گفت: شورای راهبردی روابط عمومی‌های صمت استان با هدف تقویت جهاد تبیین در راستای حمایت از تولید و تجارت در واحد‌های تولیدی، معدنی و صنفی آغاز به کار کرد و افزون بر ۶۵ تور‌های راهیان پیشرفت با حضور اقشار مختلف مردمی برگزار شد.

وی تصریح کرد: در ارزیابی عملکرد سال ۱۴۰۲ واحد روابط عمومی اداره کل صمت خوش درخشید و موفق شد رتبه نخست در شاخص عملکرد روابط عمومی‌های استان و رتبه دوم در شاخص اینفوگرافیک در بین دستگاه‌های اجرایی استان همدان را کسب کند.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار