۱۲ / خرداد / ۱۴۰۴ - 02 June 2025
15:32
کد خبر : 9603183
۱۵:۴۶

۱۴۰۳/۰۳/۱۵
با حضور وزیر بهداشت و درمان؛

۲۸ طرح بهداشتی درمانی در سیستان و بلوچستان افتتاح شد

۲۸ طرح بهداشتی و درمانی در قالب سومین آیین پویش تعالی سلامت، استمرار خدمت امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اعتبار ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در سیستان و بلوچستان افتتاح شد.

، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه افتتاح بزرگ‌ترین بیمارستان مادر و کودک بیان کرد: این طرح‌ها در شهرستان‌های ایرانشهر، راسک، سرباز، مهرستان، فنوج، دلگان و لاشار به‌صورت هم‌زمان افتتاح شد.
 
 وی افزود: پیشرفت فیزیکی بیمارستان مادر و کودک ایرانشهر ۶۵ درصد بود که در دولت شهید آیت‌الله رئیسی با اعتبار ۱۱ هزار میلیارد ریال با ۱۱۴ تخت به‌عنوان یکی از بیمارستان‌های پیشرفته مادر کودک در جنوب شرق امروز افتتاح شد.
 
 وزیر بهداشت تصریح کرد: افتتاح این بیمارستان سبب می‌شود بیماران جنوب سیستان و بلوچستان برای درمان از این منطقه خارج نشوند.
 
 وی اظهار کرد: قرار است تا پایان امسال ۱۵ هزار تخت به بیمارستان‌های کشور اضافه شود. تا شروع به کار دولت جدید قرار است یک هزار تخت دیگر در کشور به بهره‌برداری برسد.
 


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید