رتبه دوم آذربايجان شرقي در توليد گوجه سبز در کشور

تبریز- آذربايجان شرقي با سطح زير کشت ۳۵۰۰ هکتار گوجه سبز در رتبه دوم توليد اين محصول در کشور قرار دارد.
کد خبر: ۹۶۰۳۵۵۷
|
۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۲

به گزارش خبرگزاری بسیج از آذربایجان شرقی، مدير امور باغباني سازمان جهاد کشاورزي استان آذربايجان شرقي در حاشیه بازدید از باغات گوجه سبز سردرود در گفتگو با خبرنگاران با اعلام اين مطلب گفت: اين استان داراي رتبه دوم توليد در محصول گوجه سبز است.

مسعود جعفرنژاد افزود: گوجه سبز از واريته درختان آلو به شمار مي‌رود که کشت آن قدمت ۲ هزار ساله دارد.

وي ادامه داد: برداشت گوجه سبز در استان آذربايجان شرقي آغاز شده و تا اواخر خرداد نيز ادامه خواهد داشت.

جعفرنژاد بيان کرد: سطح زير کشت گوجه سبز در آذربايجان شرقي ۳۵۰۰ هکتار بوده و امسال ميزان توليد کل گوجه سبز استان نيز ۳۵ هزار تن پيش بيني شده است.

مدير امور باغباني سازمان جهادکشاورزي استان آذربايجان شرقي گفت: در آذربايجان شرقي ۵ هزار نفر بهره بردار وجود دارد که به توليد گوجه سبز مشغول هستند.

وي با بيان اينکه سردرود بزرگترين مرکز توليد گوجه سبز در شهرستان تبريز است افزود: ۴۰ درصد گوجه سبز توليدي در اين شهرستان در منطقه سردرود توليد و به بازار عرضه مي شود.

جعفرنژاد ادامه داد: خوشمزگي وکيفيت گوجه سبز سردرود موجب شده که اين محصول بعنوان يک برند در بازارهاي استاني و ملي مطرح شود.

گوجه سبز يا بورحلي الچع محصول باغات شهر سردرود سرشار از ويتامين هاي C ،  ويتامين آ، ويتامين ب ۱، ويتامين ب ۲ و پتاسيم مي باشد که به عنوان يک آنتي‌اکسيدان قوي عمل مي کند و در مقابله با عفونتها و بيماريهاي قلبي عروقي مفيد بوده و مي تواند خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي را کاهش داده و در پايين آوردن التهاب بدن کمک کند و به عنوان يک ماده پيشگيري در برابر سرطان شناخته مي شود و فيبر موجود در ميوه گوجه سبز باعث تقويت سيستم ايمني بدن مي شود. مصرف ميوه گوجه سبز مي تواند باعث کنترل قند خون در بدن شده و مي تواند در کاهش وزن کمک کند و در پاکسازي کبد (تصفيه مواد زائد و سموم بدن) ، کاهش خطر ابتلا به سرطان کبد، بهبود کبد چرب و خطر ابتلا به سنگ کليه مفيد است، اين ميوه مي تواند فشار خون را کاهش دهد و به سلامت کليه کمک کند.

ارسال نظرات
آخرین اخبار