۲۱ / اسفند / ۱۴۰۳ - 11 March 2025
21:27
۱۱:۱۴

۱۴۰۳/۰۳/۱۴
به مناسبت فرا رسیدن سالروز ارتحال امام خمینی (ره) و قیام خونین 15 خرداد:

فرمانده سپاه ناحیه عسلویه پیامی صادر کرد

اسماعیل تاجیک فرمانده سپاه خاتم الانبیاء(ص) شهرستان عسلویه پیامی را به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی (ره) صادر کردند.

به گزارش خبرگزاری بسیج از عسلویه،متن این پیام به شرح ذیل می‌باشد:

چهاردهم خرداد سالگرد ارتحال ملکوتی بنیانگذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) یادآور حماسه های جاودان ملت غیور ایران اسلامی در عشق به آن رهبر فرزانه و روز ماتم ملت در سوگ جانگداز فراق محبوب خود و وداع با مقتدای خویش است.

وی با اشاره به شخصیت امام(ره) بیان کرد: بارزترین ویژگی امام(ره) طرح ولایت‌فقیه است که از سال‌های پیش از انقلاب نیز در فرمایشات ایشان مطرح می‌شد. در حقیقت امام راحل مبحث ولایت و حکومت اسلامی را مانند یک اتم شکافتند و دنیا را از نور دین و این بحث علمی والا و ارزشمند درخشان کردند و با این کار ایشان به نوعی اسلام تجدید شد و حیات تازه‌ای پیدا کرد.

تاجیک خاطرنشان کرد: زیباست که می‌بینیم مردم هم این تفکر امام(ره) را با تمام وجود پذیرفته و در این راه ثابت قدم ایستاده‌اند و امیدواریم که ما نیز بتوانیم ادامه‌دهنده راه شهدای عزیزمان باشیم و این انقلاب عزیز را به صاحب اصلی آن که حضرت ولیعصر(عج) هستند، برسانیم.

 

سرهنگ پاسدار اسماعیل تاجیکف

tرمانده سپاه خاتم‌الانبیاء شهرستان عسلویه


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید