مثبت سوژه|

تسهیلات بسیج سازندگی آغازگر درآمدزایی‌ام شد/ کارآفرینی بانوی اراکی در حوزه رزین

مبینا عرب، بانوی هنرمند اراکی از جمله افرادی است که توانسته از فضای مجازی برای یادگیری و توسعه کسب و کار خود در حوزه رزین استفاده کند.
کد خبر: ۹۶۰۷۵۲۳
|
۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۶

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ در سال‌های اخیر کسب و کارهای خانگی در کشورمان به مانند دیگر کشورهای دنیا مورد توجه قرار گرفته است. مشاغلی که کم هزینه و درآمدزا بوده و می‌تواند به گردش چرخ اقتصاد خانوار کمک کند.

به واسطه شبکه‌های اجتماعی، آموزش هنرهای دستی و مشاغل خانگی در فضای مجازی به راحتی قابل دسترس است و این امر باعث شده تا علاقه مندان با یادگیری مهارت لازم در این بخش، به راحتی صاحب شغل شوند و از همین فضا برای عرضه و فروش تولیدات خود بهره‌مند شوند.

هنز رزین از جمله هنرهای این عصر است که افراد بسیاری با فعالیت در این عرصه توانسته‌اند برای خود درآمدزایی داشته باشند.

مبینا عرب، بانوی هنرمند اراکی از جمله افرادی است که توانسته از فضای مجازی برای یادگیری و توسعه کسب و کار خود استفاده کند. وی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از عشق و شور خود به هنر رزین و فراز و نشیب‌های مسیر کارآفرینی‌اش چنین گفت: فارغ‌التحصیل رشته گرافیک هستم، از فضای مجازی این هنر را یاد گرفتم و به صورت تجربی آن را فراگرفتم و ادامه دادم.

وی که سابقه مربی‌گری در عرصه هنری و ورزشی را نیز در کارنامه خود دارد، با اشاره به عضویت خود در هیئت و بسیج، گفت: به واسطه یکی از دوستان که قصد راه‌اندازی صندوق قرض‌الحسنه را داشتند، با بسیج سازندگی آشنا شدم و در حال حاضر مسئولیت صندوق را نیز بر عهده دارم.

این بانوی هنرمند اراکی به چالش‌های اولیه خود در راه‌اندازی کارگاه رزین اشاره کرد و گفت: با کمک تسهیلات بسیج سازندگی توانستم لوازم مورد نیاز برای فعالیت در این عرصه را تهیه کنم؛ پس از راه‌اندازی کارگاه، دو هنرجو را تحت آموزش قرار دادم و بستری را برای اشتغال و درآمدزایی آنان نیز فراهم کردم.

عرب درخصوص بازار فروش تولیدات خود افزود: در ابتدا به صورت محدود و سفارشی فروش داشتم و اکنون علاوه بر فضای مجازی، از طریق یک فروشگاه فروش صنایع دستی و کارهای رزین سفارش می‌گیرم.

وی با تاکید بر ظرفیت بالای این هنر برای جذب هنرجو، گفت: متأسفانه در اراک هنوز این هنر به طور کامل جا نیفتاده و اقبال عمومی به مانند شهرهای بزرگ نیست؛ تلاش دارم تا با ارائه محصولات باکیفیت و جذاب و همچنین آموزش این هنر به علاقه‌مندان، نظر مردم را به این هنر جلب کنم.

این بانوی هنرمند اراکی در پایان از خانم کاشی به عنوان حامی و پشتیبان خود در این مسیر نام برد و از تجربیات خود در زمینه راه‌اندازی کسب و کار کارگاهی سخن گفت.

وی با تاکید بر اینکه داشتن کسب و کار شخصی در زمینه‌ای که به آن علاقه دارید، می‌تواند بسیار لذت‌بخش‌تر و پربارتر از کارمندی باشد، گفت: در این مسیر سختی‌ها و چالش‌های زیادی وجود داشت، اما با تلاش و پشتکار توانستم بر آن‌ها غلبه کنم و به اهدافم برسم.

انتهای پیام/

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار