مثبت سوژه/ الگو محوری؛

آشپزی زندگی و دنیای من را زیررو کرد/همراهی خانواده‌ها در علایق و اهداف جوانان اهمیت ویژه دارد

دانش‌آموز نخبه فردیسی گفت: آشپزی به من آرامش می‌داد و توانستم به صورت تخصصی این حرفه را ادامه دهم و به عنوان شغل آینده انتخاب کنم.
کد خبر: ۹۶۱۳۱۵۶
|
۲۲ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۵

محمدطا‌ها تیموری دانش‌آموز ۱۶ ساله فردیسی در گفتگو با خبرنگار افتخاری خبرگزاری بسیج از البرز، گفت: آشپزی به من آرامش می‌داد و توانستم به صورت تخصصی این حرفه را ادامه دهم و به عنوان شغل آینده انتخاب کنم.


آشپزی زندگی و دنیای من را زیررو کرد/همراهی خانواده‌ها در علایق و اهداف جوانان اهمیت ویژه دارد

وی با اشاره به نحوه ورود خود به دنیای آشپزی، گفت: من از سن ۷ سالگی در آشپزی به مادرم کمک می‌کردم و این روند باعث علاقه من به این حرفه شد چراکه از آشپزی آرامش می‌گرفتم و لذتی را در آن تجربه می‌کردم که در هیچ چیز مانند آن را پیدا نمی‌کردم.

تیموری ادامه داد: من تا سن ۱۲ سالگی به صورت تفریحی در خانه آشپزی را دنبال می‌کردم، اما نقطه عطف من در ورود به دنیای آشپزی و حرفه‌ای شدن در این حرفه زمانی بود که خواهرم من را با یک آکادمی آشپزی آشنا کرد تا به صورت اصولی آشپزی را یاد بگیرم.

وی افزود: با تلاش خواهرم پدرم من را در آن آموزشگاه آشپزی ثبت نام کرد و من یک سال اول فقط اصول اولیه آشپزی و بعد از آن دو سال به صورت تخصصی آشپزی را فرا گرفتم و در همان زمان به پیشنهاد استادم در یکی از مسابقات آشپزی در شهرستان فردیس شرکت کردم و باتوجه به تجربه و سن کمم توانستم در میان ۶۰ آشپز ماهر مقام دوم را کسب کنم و می‌توانم بگویم که این مقام یک قدم بزرگ برای موفقیت من در آشپزی بود.

تیموری اظهار کرد: من با توجه به علاقه‌ای که به وکالت داشتم، در سال نهم رشته انسانی را انتخاب کردم، اما می‌دانستم که علاقه و حتی موفقیت من در آشپزی است، اما از گفتن این موضوع به خانواده‌ام کمی هراسم داشتم، زیرا شغل آشپزی در ایران برای آقایان بین خانواده‌ها مرسوم نیست و حتی بعضی آشپزی را شغل نمی‌دادند، اما بعد از اولین مسابقه‌ای که شرکت کردم و با توجه به استعدادی که داشتم، استاد آشپزی‌ام با خانواده من صحبت کرد و به آنها استعداد من را در این زمینه توضیح داد و آنها را قانع کرد که من بتوانم به صورت خیلی تخصصی‌تر آشپزی را دنبال کنم، پس به هنرستان رفتم و رشته خود را به آشپزی تغییر دادم و همین باعث شد من به آشپزی خیلی جدی‌تر و حتی به عنوان شغل آینده‌ام نگاه کنم.

وی با اشاره به افتخاراتش در زمینه آشپزی، گفت: من در چهار مسابقه بزرگ آشپزی از جمله دو مسابقه آشپزی در فردیس با حضور بیش از ۶۰ آشپز که توانستم در مسابقه اول مقام دوم و در مسابقه دوم مقام اول را کسب کنم، یک مسابقه آشپزی در تهران با حضور ۱۲۰ آشپز ماهر که توانستم مقام اول را کسب کنم و یک مسابقه بزرگ دیگر در کرج که مقام دوم را کسب را کردم، شرکت کردم.

وی ادامه داد: همچنین با توجه به فعالیت گسترده ام در زمینه آشپزی توانستم از طرف نائب رئیس صنف سرآشپزان و آشپزان کل استان تهران و البرز چهار گواهی‌نامه را با موضوعات غذای‌های دریایی، انواع غذا‌های آماده، سنتی و ایرانی و از همه مهمتر یعنی اصول و پایه غذا و ادویه‌ها دریافت کنم.

این هنرمند فردیسی تصریح کرد: هدف نهایی من ایجاد تحول در خورد و خوراک انسان‌های جهان و ایجاد سهولت در زندگی روزمره است، به نظر من نقطه قوت یک انسان می‌تواند پشتکار و خوش‌بینی به آینده و ناامید نشدن باشد که من سعی می‌کنم، این ویژگی‌ها را در خودم پرورش دهم.

تیموری اظهار داشت: از همه‌ی افراد حامی خود، مخصوصاً پدر، مادر و استاد عزیزم که با تمام مشکلات زندگی همیشه برای من پشتیبان و‌امید دهنده بوده‌اند، قدردانی می‌کنم.

دانش‌آموز نخبه آشپزی فردیسی به هم‌سن و سالان خود توصیه کرد: علاقه‌های خود را دنبال کنید و تا پای جان به آنها پایبند باشید، هیچ وقت ناامید نشوید، همیشه به آینده خوش‌بین باشید، آینده مورد علاقه خود را هر شب قبل از خواب در ذهن‌تان مرور کنید و در ذهن خود به دور اهداف، دیواری پولادین بکشید و نگذارید هیچ چیز و هیچ کس آن دیوار را خراب کند و اهداف شما را دست کاری کند، زیرا این اهداف منحصر به شخص شما است.

وی خاطر نشان کرد: از خانواده‌های عزیز هم خواهش می‌کنم که به علاقه و تصمیم فرزندان‌شان احترام بگذارند و آنها را در رسیدن به خواسته‌هایشان همراهی و کمک کنند.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار