مهمترین ابزار برای معرفی مفاخر و آثار آنان ابزار هنر است
به گزارش خبرگزاری بسیج گیلان ، محمود شالویی رئیس انجمن مفاخر و آثار کشور با بیان اینکه ابزار هنر مهمترین ابزار برای معرفی مفاخر و آثار است اظهار کرد: با تولیدات نمایشی معرفی دکتر معین و تمامی مفاخرها و آثار آنان امکان پذیر است.
وی با اشاره به اینکه جریان ادبی با تهاجم واژه های بیگانه در معرض آسیب های جدی قرارگرفته است گفت:معین شهید فرهنگی ، ادبی و علمی است از این جهت که در پاسداشت احساس وظیفه کرده است .
شالویی ادامه داد:معین کاری کرد ماندگار, میانه ای بین آثار مفاخر دیگران از تاریک خانه واژه ها دکتر معین بازبانی روان نثری ساده وروان آن ها را بیرون کشید.
وی برگزاری جشنواره ناهید را فرصتی برای مطرح کردن زبان فارسی در مجامع بین المللی بیان کرد و گفت:بخش های مختلف کشورهای فارسی زبان،به زبان فارسی به دلیل رقص کلمات ،شیرینی و شیوایی علاقمند هستند.
فصل درخشان زندگی دکترمعین استفاده از فرصت ها است
محمد جلائی معاون سیاسی استاندار استان گیلان نیز فصل درخشان زندگی دکترمعین را استفاده از فرصت ها بیان کرد.
وی افزود: دکتر محمد معین با همه سختی ها مشکلات با استفاده عالی از فرصت ها توانستند چنین نام و یادی از خودش به جا گذارد .
جلائی با بیان اینکه استاد معین عمر با برکتش برای همه ما درس زندگی است گفت:دکتر معین در عمر ۵۰ ساله توانسته با آثار به جا گذاشته خدمت ماندگاری برای ادبیات و زبان ایران داشته که برای استفاده از فرصت ها درسی برای همه است
معاون سیاسی استانداری استان گیلان از برکت قرآن واثر آن در زندگی دکتر معین نیز گفت و تصریح کرد: دکتر معین با آسیبی به نام یتیمی به دلیل وجود سرپرست اصلی با برکت عبور می کند.
وی ادامه داد: دکتر معین با الگوهای ابدی چون پیامبراکرم (ص) و قرائت قرآن کریم بالاخص در شب های قدر و احیای این شب ها زندگی طیبه ای داشتند .
جلائی با اشاره به الگو پذیری از دکتر معین و انتخاب درست در امتحان ها، استفاده از سرمایه بزرگ یعنی عمر که در اختیار انسانها است را ضروری بیان کرد.
دراین مراسم که با حضور مهدخت معین دختر دکتر معین و جمعی از مسئولان کشوری ، استانی و شهرستانی همراه بود از پوستر اولین جشنواره« ناهید» رونمایی شد.