عاشورا، الهام بخش قیام های آزادیخواهان در مقابل کانون های ظلم و نفاق است
قزوین_ به گزارش بسیج، مراسم عزاداری و سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین(ع) با حضور حجت الاسلام والمسلمین علی یوسفی، مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، عطایی رییس سازمان جهاد کشاورزی استان،جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان ستادی در نمازخانه سازمان جهاد کشاورزی برگزار شد.
حجت الاسلام یوسفی مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین، در سخنانی با تسلیت ایام سوگواری سرو و سالار شهیدان خصوص اهمیت قیام عاشورا و تبیین این واقعه مهم و بصیرت شناسی افراد بیان کرد: عمق محتوایی این نهضت الهی، بسیار بیش از آن است که تا به امروز صورت گرفته است. نسل حاضر و آیندگان باید از این کوثر ایمان و یقین بنوشند و سیراب شوند و تشنگان حقیقت ناب را سیراب سازند چرا که این قیام الهی احیاگر نسل امروز و فردای بشری است.
وی گفت: آموزندگی، سازندگی و تاثیرگذاری عاشورا و نهضت حسینی در گرو شناخت و تبیین همین درسها و پیام آن است و هر اندازه که انسانها با درسهای نهفته در آن حرکت خونین و عمیق آشنا شده و از آن بهره بردهاند، به همان میزان عزتمند و بزرگوار زیسته و پایههای حکومت طاغوت را لرزانده اند.
حجت الاسلام یوسفی اظهار کرد: فرهنگ حسین(ع) ترجمان فرهنگ محمدی، علوی و فاطمی است چراکه فتنههایی که در دوران حکومت امام علی(ع) کاشته شدند در دوران حکومت امام حسن(ع) تنومند شدند و در دوران زعامت امامحسین(ع) به بار نشستند و میوه این فتنهها به این منجر شد که گلوی سلاله پاک پیامبر اکرم(ص) را ببرند و قلم تاریخ این روسیاهی و لکه ننگین را در تاریخ ثبت نماید.
مسوول نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الامر(عج) استان قزوین عنوان کرد: عاشورا نه یک حادثه بلکه یک فرهنگ است، فرهنگی برخاسته از متن اسلام ناب که نقش حیاتی را در استحکام ریشهها، رویش شاخهها و رشد باورهای آن ایفا کرده است. عاشورا هیچگاه در محدوده زمان و جغرافیایی خاصی محصور نشده است بلکه همواره الهام بخش مسلمانان و دیگر ملل در راستای تحقق قیامهای راستین در برابر کانونهای ظلم و نفاق بوده است.
وی افزود: زندگی و دینداری در مکتب حسینی بر پایههای معرفت و بیداردلی است، معرفت حقیقی و حکمت نورانی انسان را به بصیرت راهنمایی می کند و بصیرت در عمل است که بدان اعتبار و ارزش میبخشد و آدمی را به عمل صحیح هدایت میکند. جوهر دین بر حکمت و معرفت بنا میشود و هر چه آدمی در این وادی بالاتر رود به مراتب والاتری از بندگی حقیقی دست مییابد که همه ارزشهای آدمی به میزان بندگی اوست.
حجت الاسلام یوسفی در پایان گفت: بصیرت، مولفهای قدرتمند و ابزاری محکم و استوار است که در هر کاری لازم است و برآیند آن پیروزی و فتح میباشد، چنانکه یکی از مهمترین عوامل پیروزی مسلمانان صدر اسلام بصیرت رزمندگان مسلمان بود. در مقابل، نا آگاهی و بیبصیرتی، نقیصه و آفت بزرگی است که آثار منفی بسیار دارد. بیبصیرتی و عدم اگاهی ممکن است هم شامل عوام شود و هم خواص. در حوادث فتنه گون که شناخت حق از باطل مشکل است، تنها افراد با بصیرت می توانند امام حق را تشخیص بدهند. معیار و عامل اساسی این شناخت پیروی از رهبری برحق جامعه است، کسی که امت اسلامی را در مسیر صحیح خویش هدایت میکند. سرپیچی از این مسیر به هر نحو یا به هر مقدار خطاست و نشان از بیبصیرتی فرد است.
انتهای پیام/۱۰۱۰