۳۰ / تير / ۱۴۰۴ - 21 July 2025
07:02
کد خبر : 9616056
۱۱:۵۳

۱۴۰۳/۰۵/۰۳
نماینده آبادان در مجلس:

تکمیل پالایشگاه ‌خوزستان‌ اولویت دولت چهاردهم باشد

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه مهم و ضروری پالایشگاه خوزستان در دولت گذشته بدون پیشرفت باقی ماند و انتظار داریم دولت چهاردهم به پالایشگاه خوزستان به عنوان یک اولویت نگاه کند.

 به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان ، سید محمد مولوی با اشاره به در پیش بودن استقرار دولت چهاردهم، اظهار کرد: معرفی وزرا به مجلس باید کارشناسی شده باشد و بر اساس شایستگی‌ها و توانمندی‌ها انجام شود.

وی با بیان اینکه بهره‌گیری از پتانسیل‌های استانی می‌تواند به پیشبرد اهداف ملی کمک کند، ادامه داد: آبادان به عنوان قطب انرژی و تجارت باید بیش از پیش مورد توجه ارکان مختلف دولت جدید قرار گیرد.

مولوی تکمیل پروژه‌های مهم استانی و شهرستانی را ضروری دانست و ادامه داد: پروژه مهم و ضروری پالایشگاه خوزستان در دولت گذشته بدون پیشرفت باقی ماند و انتظار داریم دولت چهاردهم به پالایشگاه خوزستان به عنوان یک اولویت نگاه کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: حل معضل بیکاری جوانان در آبادان را از دولت چهاردهم مطالبه خواهیم کرد و دولت باید در این راستا بومی‌گزینی را سرلوحه کار خود قرار دهد.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید