۰۱ / مرداد / ۱۴۰۴ - 23 July 2025
20:36
کد خبر : 9618704
۱۳:۵۹

۱۴۰۳/۰۵/۱۴

راه اندازی مرکز مدیریت فوق توزیع برق شمال خوزستان

معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای خوزستان از راه اندازی مرکز مدیریت فوق توزیع شمال استان باهدف مدیریت بهینه شبکه فوق توزیع شهرستان‌های دزفول، اندیمشک، شوش و کرخه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، علی اصغر خدامرادمنگری با بیان اینکه راه اندازی مدیریت فوق توزیع شمال نقش موثری در بهبود مدیریت و کنترل شبکه برق ناحیه شمال خوزستان خواهد داشت، گفت: ناحیه شمال خوزستان با دارا بودن ۳۲ پست انتقال و فوق توزیع، ۵۱ خط و پنچ نیروگاه بزرگ و کوچک در تامین برق منطقه و استان نقش مهمی ایفا می‌کند.

وی با شااره به اینکه دیسپاچینگ فوق توزیع امور بهره‌برداری شمال خوزستان در حال حاضر با ساخت ساختمان، تامین تجهیزات و استقرار نیروی انسانی راه‌اندازی و در حال مدیریت شبکه است، افزود: برای مدیریت بهتر شبکه برق منطقه‌ای استان چندین دیسپاچینگ دیگر نیز ساخته و بر اساس اولویت راه اندازی خواهند شد.

خدامرادمنگری ادامه داد: علاوه بر دیسپاچینگ فوق توزیع شمال خوزستان، دیسپاچینگ‌های جنوب‌غرب و دیسپاچینگ فوق توزیع خوزستان مسئولیت کنترل شبکه انتقال وفوق توزیع را بر عهده دارند.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در دو استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد. ظرفیت منصوبه تولید نیروی برق استان در بخش انتقال و فوق توزیع برابر با ۱۶ هزار و ۹۴ مگاوات شده است که از این میزان ظرفیت منصوبه در بخش آبی برابر با ۸ هزار و ۱۹۴ مگاوات و در بخش حرارتی ۷ هزار و ۵۵۸ مگاوات است.

ظرفیت بخش DG (نیروگاه‌های تولید پراکنده شامل نیروگاه‌های حرارتی، نیروگاه‌های آبی و خورشیدی) نیز ۳۴۲ مگاوات است و دیسپاچینگ در نیروگاه‌های بزرگ و شبکه‌های قدرتی مانند نیروگاه‌های برق مورد استفاده قرار می‌گیرد و کنترل تمامی بخش‌ها را در این نیروگاه‌ها اعم از تولید، انتقال و توزیع بر عهده دارد.

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
یادداشت
x

عضو کانال روبیکا ما شوید