مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی مطرح کرد

پایین بودن قیمت برق و عدم تمایل صنایع به ایجاد نیروگاه خودتأمین/ ادامه تغییر چراغ های روشنایی معابر به LED

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی با اشاره به عدم تعهد صنایع در احداث نیروگاه‌ خود تأمین از انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: یکی از موانع پایین بودن قیمت برق در قیاس با هزینه‌های احداث نیروگاه خود تأمین است.
کد خبر: ۹۶۲۱۰۴۳
|
۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹

به گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ محمود محمودی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در بازدید از دفتر خبرگزاری بسیج در استان مرکزی؛ به ارائه گزارشی در عرصه مصرف برق در استان پرداخت و گفت: ظرفیت اسمی تولید برق کشور توسط نیروگاه‌های منصوبه ۹۲ هزار مگابایت است ولی حداکثر تولیدی که در این بخش می‌توانند داشته باشند ۶۵ هزار مگابایت است.
وی افزود: از این میزان تولید برق ۱۰هزار مگابایت برق آبی است که با کسر این میزان توان واقعی ۵۵ هزار مگابایت است در حالیکه در این ایام نیاز مصرف شبکه بیش از آن بوده به طوری که به ۸۰ هزار مگابایت هم رسید.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با بیان اینکه با مدیریت مصرف نهایت می‌توان ۱۵ هزار مگابایت صرفه‌جویی کرد، گفت: ۸ هزار مگابایت مصرف پیش‌بینی نشده به شبکه اعمال می‌شود.
محمودی با اشاره به عدم تعهد صنایع در احداث نیروگاه‌ خود تأمین از انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: یکی از موانع در تحقق ماده ۱۶ ارزان بودن انرژی برق است، که طی این دو سال در مجموع صنایع استان می‌بایست ۱۰۰ مگابایت انرژی برق تولید می‌کردند ولی باید گفت که در عمل کاری انجام نشده است.
وی میانگین فروش برق مصرفی را ۲۵۰۰ ریال اعلام کرد و افزود: مصرف برق استان شامل، ۲۱.۲ درصد مصرف در بخش خانگی، ۴.۸ درصد در بخش عمومی، ۲۱.۴ درصد در بخش کشاورزی، ۲.۴۵ درصد در بخش صنعتی، ۵.۱ درصد در بخش تجاری و ۲ درصد در بخش معابر است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان، با بیان اینکه امسال مصرف برق براساس اعلام وزارتخانه ۸.۸ درصد بوده است، گفت: یکی از این دلایل گرما بوده ولی دلیل اصلی احیا و رشد واحدهای تولیدی و صنایع است؛ همچنین ۷ درصد مشترکان مصرفی بالاتر از الگوی مصرف دارند.
محمودی اصلاح الگوی کشت و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری و کاهش میزان برق مصرفی برای برداشت آب، را از پایه‌های اصلی اجرایی شدن طرح مدیریت توأمان آب و برق دانست و گفت: برنامه مدیریت بار در بخش کشاورزی و صنعت می‌تواند در مصرف انرژی برق تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه تولید برق از طریق پنل‌های خورشیدی برای مددجویان تحت پوشش استان درآمد زا و سود آور بوده است، گفت: اگر بتوان فرهنگ‌سازی کرد تا دیگر مردم هم در این زمینه مشارکت داشته باشند قطعا ضمن سودآوری برای خودشان به تولید انرژی در کشور کمک می‌کنند.
محمودی با اشاره به تعویض چراغ معابر در راستای مدیریت مصرف گفت: ۲۴۰ هزار دستگاه چراغ فرسوده در کل استان شناسایی کرده‌ایم که تاکنون ۴۰ هزارتای آن را تعویض کرده‌ایم و مابقی هم براساس توافقنامه چهارجانبه منعقد شده بین ساتبا، سرمایه‌گذار، چراغ‌ساز بزودی محقق و در مدت دو سال تمامی چراغ‌ها تعویض و کم مصرف می‌شوند.
مدیرعامل شرکت توزیع انرژی برق استان مرکزی ذخیره سازی ۱۵ میلیون کیلوبایت در سال انرژی و کمک ۲۰ مگابایتی لحظه‌ای به بار استان را از مزایای تعویض این چراغ‌ها و روشنایی معابر دانست.
وی در بخش پایانی سخنان خود با تأکید بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف برق در همه بخش‌ها به ویژه بخش خانگی خاطرنشان کرد: با وجود زحمات و اقدامات فراوانی که در حوزه تولید و توزیع برق انجام شده است، تأمین پایدار و حداکثری برق در بخش‌های مختلف به رفتار مصرفی مشترکان بستگی دارد وامیدواریم در سایه همکاری مشترکان، اوج بار سال جاری نیز با موفقیت پشت سرگذاشته شود.
انتهای پیام/

ارسال نظرات
آخرین اخبار