۰۶ / تير / ۱۴۰۴ - 27 June 2025
19:47
کد خبر : 9621534
۰۵:۰۲

۱۴۰۳/۰۵/۲۸

برگزاری جلسه دبیران کمیته‌های کنگره شهدای مازندران

در جلسه‌ای که با حضور سردار مسلمی "فرمانده سپاه کربلا مازندران و دبیرکل کنگره شهدای استان مازندران" برگزار شد، دبیران کمیته‌های 21 گانه ستاد کنگره شهدای مازندران به ارائه گزارش عملکرد خود پرداختند.

به گزارش خبرگزاری بسیج مازندران، در جلسه‌ای که با حضور سردار مسلمی "فرمانده سپاه کربلا مازندران و دبیرکل کنگره شهدای استان مازندران" برگزار شد، دبیران کمیته‌های 21 گانه ستاد کنگره شهدای مازندران به ارائه گزارش عملکرد خود پرداختند.

این جلسه به منظور بررسی پیشرفت‌ها و چالش‌های موجود در راستای برگزاری کنگره شهدای استان و تجلیل از مقام والای شهدا برگزار گردید.

در این نشست، دبیران کمیته‌ها به تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های انجام شده پرداختند و همچنین نظرات و پیشنهادات خود را برای بهبود روند کارها بیان کردند.

سردار مسلمی در این جلسه با تاکید بر اهمیت یادآوری و پاسداشت یاد شهدای گرانقدر، بر لزوم همکاری و هم‌افزایی بیشتر بین کمیته‌ها تاکید کرد.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید