۲۵ / تير / ۱۴۰۴ - 16 July 2025
07:42
کد خبر : 9624170
۱۰:۵۵

۱۴۰۳/۰۶/۱۰
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

منطق اسلام، منطق زور و اکراه نیست

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: منطق اسلام، منطق مهربانی، نجابت و اخلاق است و منطق زور و اکراه نیست.

به گزارش خبرگزاری بسیج از کرمان حجت‌الاسلام والمسلمین علی عارفی صبح امروز ۱۰ شهریورماه در آیین گرامیداشت هفته دولت با اشاره به ویژگی‌های اخلاقی رسول اکرم (صلی الله علیه و آله) اظهار کرد: اساس حکمرانی در اسلام بر مبنای اخلاق است.

به گفته وی، منطق اسلام، منطق مهربانی، نجابت و اخلاق است و منطق زور و اکراه نیست. ضمن اینکه قاطعیت نباید فدای اخلاق شود و برعکس.

به اعتقاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، جامعه پیشرفته، جامعه‌ای است که بر مبنای تقوا و اخلاق پیش برود و از کفر، حاشیه‌سازی و طغیان اجتناب می‌کند.

به اعتقاد وی، بزرگترین معجزه پیامبر اسلام صلی‌الله علیه وآله، اخلاق ایشان است.

به گفته عارفی، دولتی موفق‌تر بود که اخلاق محورتر بوده و دولت اخلاقی نباید به دنبال حاشیه‌ها باشد و بیشتر توجه خود را به خدمت‌رسانی به مردم معطوف کند که دولت آیت‌الله رئیسی اینگونه بود.

منبع:ایسنا


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید