وی افزود: در این دوره از جشنواره شرکتکنندگانی از ۱۵ استان و ۲ کشور خارجی در قالب ۶۰ غرفه آش، غذاهای سنتی و صنایعدستی مناطق خود را به نمایش گذاشته و در بخشهای مختلف مانند بهترین آش و بهترین غذای سنتی به رقابت پرداختند. محمدی ادیب عنوان کرد: همچنین در کنار جشنواره و در هر سه روز برنامههای فرهنگی و هنری متعددی با حضور هنرمندان استانی و ملی برگزار شد که در این بخش از جشنواره نیز با استقبال کمنظیر علاقهمندان مواجه شدیم. مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اردبیل ادامه داد: معرفی جاذبهها و ظرفیتهای گردشگری شهرستان نیر، احیای غذاهای سنتی، انتقال آدابورسوم به نسلهای جدید و ایجاد شور و نشاط اجتماعی از جمله اهداف جشنواره آش و غذاهای سنتی نیر بود.