۰۹ / تير / ۱۴۰۴ - 30 June 2025
00:04
کد خبر : 9627231
۱۹:۰۰

۱۴۰۳/۰۶/۲۴

دومین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح در قم برگزار شد

دومین دوره مسابقات مهارتی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح در قرارگاه مهارت آموزی سپاه امام علی بن ابیطالب علیه السلام آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از قم؛ سرهنگ پاسدار محسنی، مسئول اداره سرباز و مهارت آموزی کل سپاه خوشایندسازی خدمت سربازی و شناسایی سربازان ماهر و دارای مهارت را از مهم‌ترین اهداف برگزاری این رقابت برشمرد و عنوان کرد: در این مرحله ۹۰۰۰ نفر در سراسر کشور و ۶۰ نفر در قم در ۲۰ رشته فنی و حرفه‌ای با هم رقابت می‌کنند.

مسئول اداره سرباز و مهارت آموزی کل سپاه، ادامه داد: این رقابت‌ها تا بیست و هشتم شهریور ماه در دو مرحله علمی و عملی ودررشته‌هایی همچون برق ساختمان برق خودرو آرایشگری آشپزی امداد و نجات و آمادگی جسمانی برگزار خواهد شد.

محسنی گفت: نفرات اول این ۲۰ رشته به مرحله کشوری که در مهر ماه امسال تهران برگزار می‌شود راه خواهند یافت.

حسین مالکی نژاد مسئول قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیرو‌های مسلح استان قم اظهار کرد: بر اساس سیاست جدید ستاد نیرو‌های مسلح هیچ سربازی نباید بدون مهارت خدمت سربازی خود را پایان دهد.

حسین مالکی نژاد افزود: صدور کارت پایان خدمت و تسویه حساب سربازان منوط به داشتن مهارت فنی خواهد بود.

وی یادآور شد: سربازان وظیفه در بدو ورود برای خدمت باید ۵ رشته عمومی و یک حرفه تخصصی را فرا بگیرند و در غیر این صورت تسویه حساب و کارت پایین خدمت آنها صادر نخواهد.

حسین مالکی نژاد همچنین از سیاست‌های تشویقی ستاد کل نیرو‌های مسلح برای سربازان دارای مهارت خبر داد و ایجاد زمینه‌های اشتغال و دریافت تسهیلات ارزان قیمت را از خدمات ویژه برای این سربازان نام برد.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید