به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج خراسان جنوبی ،علی کدخدایی معاونت اداره کل و مدیریت آموزش و پرورش شهرستان طبس در نشست خبری به مناسبت بازگشایی مدارس ضمن گرامیداشت هفته وحدت گفت:افتتاح نمازخانه مدرسه شهید اخوان مهدوی و نواختن زنگ جوانه ها و ایثار و مقاومت و زنگ مهر،افتتاح زمین چمن مصنوعی مدرسه شهید غلامی صدوقی از برنامه های روزهای ابتدایی سال تحصیلی خواهد بود.
وی افزود : درسال تحصیلی پیش رو تعداد۱۷۳۸۲ دانش آموز در ۷۰۰کلاس درس و ۱۵۰ مدرسه مشغول تحصیل خواهند شد ومقدار ۶۰ تن کتاب درسی برای تامین نیاز شهرستان به مدارس تحویل شده تا به دست دانش آموزان برسد.
کدخدایی عنوان داشت :امسال ۱۶۸۵ نوآموز پیش دبستانی داریم که وارد مراحل تحصیل شده اندودرس خود را آغاز خواهند کرد وتعداد ۱۱۰۰ نفر پرسنل شاغل درسال جاری خدمت رسانی خواهندداشت که ۱۰۰ نفر از آنها امسال پذیرش شده اند و کار خود را از مهرماه آغاز خواهند کرد.
وی خاطر نشان کرد : ۴زمین چمن مصنوعی درحال پیگیری تامین اعتبار آن هستیم که امیدواریم هرچه زودترمحقق شود و ۲ زمین باکفپوش مناسب تا آبان ماه افتتاح خواهدشد و با همت دولت سیزدهم تمام مدارس ما گازرسانی شد و ما هیچ مدرسه ای را که از بخاری نفتی استفاده کند را نداریم.
وی یاد آور شد :در کنکور ۱۴۰۳ ۸ رتبه ۲ رقمی و ۲۰ رتبه زیر هزار داشته ایم که موفقیت خوبی در این زمینه بوده است و کلیه مراکز آموزشی در مقطع پیش دبستانی در سال جاری زیر نظر آموزش و پرورش خواهند بود و به بخش خصوصی این وزارت واگذار شده است.
وی تاکید کرد :در سال گذشته رتبه برتر آموزش و پرورش در سطح استان را کسب کرده ایم و همچنین پژوهشسرای دکتر حسابی سال گذشته رتبه برتر را کسب کرده است و ۵ مدال طلا و ۱ نقره در مسابقات مهارت کشوری را توسط دانش آموزان داشته ایم.
کدخدایی گفت :دانش آموز زهرا دیانتی حائز رتبه سوم کشور در مسابقات سراسری قرآن،عترت ونماز را کسب کرده است و تعداد ۶۰ نفر از دانش آموزان در سال گذشته در زمینه نوسازی ،به سازی و اردوهای جهادی مشارکت داشته اند.
وی افزود : در شهرک های مسکن ملی تعداد ۱۳ قطعه آموزشی تدارک دیده شده است که در آینده مدارس آن ساخته خواهد شد و هم اکنون تعداد۵۰ دانش آموز در منطقه مسکن ملی شناسایی شده اند که مدارس شهرک های همجوار مثل مسکن مهر،فاز ۱ و ۲ امیر المومنین گنجایش این تعداد دانش آموز را دارند.
وی خاطر نشان کرد :امسال در شهر طبس مدرسه دو شیفت نخواهیم داشت و فقط یک مدرسه در منطقه دیهوک است که دو شیفت خدمت رسانی خواهد کرد.