به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان آغاجاری سرهنگ دوم پاسدار محسن ممبینی در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری بسیج در آغاجاری گفت: هفته وحدت و آغاز هفته دفاع مقدس که نشان از اقتدار، مجاهدت، و ایثارگری هست را تبریک عرض میکنم.
وی افزود: به لطف خدا امسال بیش از۱۰۰ برنامه متنوع فرهنگی، ورزشی تربیتی داریم که در هفته پیش رو اجرایی میشوند.
ممبینی با ذکر تعدادی از این برنامه ها ادامه داد: ۱۰یادواره شهید، اردوهای جهادی، میزخدمت درشهروبخش، رژه موتوری اقتدار بسیجیان، صبحگاه مشترک، تقدیراز۷۰خانواده شهدا و ایثارگران از جمله برنامه هایی هستند که پیش بینی شده اند.
درپایان سخن فرمانده ناحیه مقاومت بسیج آغاجاری اظهار داشت: باشدکه رهرو خوبی برای شهدا باشیم و از این عزیزان الگوی برداری کنیم.