به گزارش خبرنگار بسیج، حمید آقابیکی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود در گفتگو با خبرنگاران از اتخاذ تمهیدات برای افزایش محصول خرما در این شهرستان خبر داد و اظهار کرد: باغهای خرما در این شهرستان توسعه یافته است.
وی با اشاره به افزایش میزان تولید خرما در سطح این شهرستان بیان کرد: از مهمترین عوامل افزایش تولید خرما در نخلستانهای این شهرستان توسعه باغها است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود خاطرنشان کرد: توسعه این باغها با کاشت نهالهای کشت بافت، ترویج کشت نهالهای گواهی، شده و کشت بافتی محقق شده است.
آقابیکی از کشت ارقام جدید تجاری و بازارپسند در این شهرستان خبر داد و گفت: ارقام خرمای پیارم و مجول از جمله ارقامی است که در این شهرستان بهعنوان ارقام جدید و تجاری کاشت شده است.
وی افزود: مدیریت آفات، بیماریها و تغذیه باغها و برگزاری کارگاههای آموزشی از دیگر اقدامات انجامشده در راستای افزایش محصول خرما در شهرستان شاهرود است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: با توجه به سازگاری خرما و وجود قنات در منطقه، علاوه بر توسعه باغهای خرما، توجه به افزایش ضریب مکانیزاسیون بهخصوص در مرحله برداشت و توسعه صنایع فرآوری و بستهبندی این محصول نیز لازم است.