۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
01:52
کد خبر : 9633581
۲۱:۱۱

۱۴۰۳/۰۷/۱۳
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام

جابه‌جایی یک میلیون و ۳۰۶ هزار مسافر در ایلام

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام گفت: در نیمه نخست امسال یک میلیون و ۳۰۶ هزار و ۲۵۸ مسافر از طریق ناوگان حمل‌ونقل ایلام جابه‌جا شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج ایلام، سیدزاهدین چشمه خاورمدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام در جمع اصحاب رسانه ایلام با اشاره به آمار سفر و مسافر به‌وسیله ناوگان حمل‌ونقل عمومی از مبدأ ایلام به سایر نقاط کشور در بازه زمانی یاد شده (نیمه اول سال جاری)، اظهار کرد: این میزان مسافر با انجام ۹۲ هزار و ۱۱۱ سفر جابه‌جا شده‌اند.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام افزود: در این بازه زمانی (نیمه نخست سال) بیش از ۳۶ میلیون و ۷۰۰ هزار تردد خودرویی در محورهای مواصلاتی استان ایلام به ثبت رسیده است.

وی یادآور شد: این میزان تردد وسایل نقلیه نسبت به مدت مشابه سال گذشته هشت درصد افزایش داشته است.

 چشمه خاور بیان کرد: از این آمار ۳۲ میلیون و ۱۱۸ هزار و ۹۰۵ وانت‌بار و سواری و بیش از چهار میلیون و ۵۸۲ هزار وسایل نقلیه سنگین تردد داشته است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد افزایش داشته است.

 وی ادامه داد: ۷۴ دستگاه دوربین ثبت تردد، ۳۶ دستگاه ثبت تخلف و ۴۸ دوربین نظارتی تصویری مرکز مدیریت راه‌ها در محورهای مواصلاتی استان ایلام فعال هستند.

 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایلام خاطرنشان کرد: در این بازه زمانی پرترددترین محورها، محور ایلام چوار با بیش از دو میلیون تردد و محور ایلام صالح‌آباد با یک میلیون و ۴۶۸ تردد بوده است.


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید