به گزارش خبرگزاری بسیج از گلستان حجتالاسلام علی طاهری رئیس دانشگاه آزاد گلستان در نشست خبری با اصحاب رسانه گلستان ضمن گرامیداشت سوم ربیع الثانی سالروز ورود امام حسن عسگری به گرگان در سال ۲۵۵ هجری قمری و سالروز عملیات طوفان الاقصی و همچنین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد گرگان اظهار کرد: ۵۴ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی در استان داریم که از این تعداد ۱۳ واحد به دانشگاه آزاد تعلق دارد.
وی با بیان اینکه در همه شهرستانهای استان به جز رامیان داشگاه داریم، گفت: ۵۹ هزار و ۴۸۸ دانشجو در استان داریم که از این تعداد ۳۰ هزار دانشجو یعنی ۵۲ درصد در دانشگاه آزاد تحصیل میکنند و به این اعتماد مردم افتخار میکنیم.
رئیس دانشگاه آزاد گرگان با اشاره به اینکه ۳۰ هزار و ۸۵۸ دانشجو، ۴۳۴ نفر کارمند و ۳۷۲ عضو هیأت علمی در دانشگاه آزاد گلستان داریم، افزود: در دانشگاه آزاد گرگان ۱۹۸ مقطع تحصیلی وجود دارد که شامل ۲۱ مقطع دکترا، ۴۵ مقطع کارشناسی ارشد، ۵۹ مقطع کارشناسی پیوسته، ۲۰ مقطع کارشناسی ناپیوسته، ۲۰ مقطع کاردانی پیوسته و ۳۳ مقطع کاردانی ناپیوسته است.
طاهری با اعلام اینکه۸۲ رشته مقطع در گنبدکاووس داریم، اضافه کرد: در مقطع دکترا یک رشته، در مقطع کارشناسی ارشد ۱۲ رشته، در مقطع کارشناسی پیوسته ۲۲ رشته، کارشناسی ناپیوسته ۲۰ رشته، کاردانی پیوسته ۱۴ رشته و کاردانی ناپیوسته ۱۳ رشته در گنبدکاووس وجود دارد.
این مقام مسئول ادامه داد: در استان گلستان ۵۴ دانشگاه و مرکز آموزش عالی داریم که از این تعداد ۹ مرکز علمی کاربردی، ۵ دانشگاه فنی حرفهای، ۱۱ مرکز پیام نور، ۹ دانشگاه غیر انتفاعی، ۷ دانشگاه دولتی و ۱۳ واحد و مرکز پردیس دانشگاه آزاد داریم.
رئیس دانشگاه آزاد گرگان ۱۵۱ کارگاه تخصصی، بیش از ۳۳۰ هزار جلد کتاب، ۱۱۷ طرحهای برون دانشگاهی و ۸۱۳ طرح پژوهشی درون دانشگاهی به اتمام رسیده، ۱۴ نشریه تخصصی، ۲۲۶ آزمایشگاه تخصصی، ۱۷۲ متر فضای پژوهشی، ۱۷۰ هکتار زمین کشاورزی، دو استخر به مساحت ۴ هزار و ۵۰۰ مترمربع، ۲۰ هزار مترمربع رمین فضای، هفت سالن آمفی تئاتر را به عنوان بخشی از مزیتهای دانشگاه آزاد گرگان برشمرد و افزود: بزرگترین سالن آمفی تئاتر گرگان متعلق به دانشگاه آزاد گرگان است.
طاهری از فعالیت ۴ مرکز رشد در دانشگاه آزاد گلستان خبر داد و تصریح کرد: ۵۰ شرکت و هسته فناور در این مراکز مشغول هستندداریم که در سال جاری موفق به تولید دو نوع بذر گل خارجی شدند که تا پیش از این درکشور وجود نداشت و از خارج از کشور وارد میشد.
انتهای پیام/