به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، امروز ۱۸ مهر ماه، سالگرد پاسدار شهید «خدایار حقداده» فرمانده دسته یکم از گروهان یکم گردان ۱۵۱ مسلم ابن عقیل (ع) و از شهدای ورزشکار شهرستان ملایر است.
جوانان امروز ایران زمین که در سالهای دفاع مقدس در دوران جنگ تحمیلی استکبار علیه ایران یا کودک بودن یا هنوز به دنیا نیامده بودند برای آگاهی از ارزشهای دوران دفاع مقدس و آشنایی با میزان ایثار و گذشت مردم و رزمندگان و خانوادههای معظم شهدا و پایداری ملت ایران در برابر هجوم استکبار کافی است که با چند شاخص رفتاری و اخلاقی و اجتماعی رزمندگان و مردم مقاوم ایران آشنا شوند تا بدانند که چه شیر مردان و شیر زنانی در این کشور بودند که با کمترین امکانات در مقایسه با امکانات امروز کشور توانستند در مقابل استکبار بایستند و خاک مقدس ایران عزیز را از گزند دشمن حفظ کنند.
دوران دفاع مقدس اعتماد به خود باوری و شناخت مردم از خود را متبلور کرد به طوری که میتوان گفت: دوران دفاع مقدس دوران آزادسازی اعتماد ملت ایران بود دفاع مقدس ما درسهای بسیاری برای مسئولین نظام دارد که اگر به آن درسها به خوبی عمل شود و گرفتار باند بازیها و جناحبندیها نشود هیچ مانعی نمیتواند جلوی رشد این ملت ولایت مدار را بگیرد؛ از جمله اتکا به نیرو و فرهنگ داخلی و بومی هر منطقه در کشور از درسهای دفاع مقدس است.
جوانان این مرزوبوم در دوران پر خطر هشت سال دفاع در مقابل استکبار نشان دادند که با توکل بر خدا و اطاعت از، ولی امر خود توان خلق هر گونه حماسه و کار بزرگ را دارندو امروز نیز باید با اعتماد کردن به جوانان عزیز این مرز و بوم زمینه رشد و تعالی این قشر فعال جامعه را فراهم کرد.
مگر همان جوانان عزیز دوران دفاع مقدس نبودند که با داشتن سن کم و امکانات ناچیز و بدون آموزشهای لازم کارهای بزرگی را انجام دادند که همه دنیا را متعجب نمودند مانند فرماندهان گردان و تیپ و لشکرهای دفاع مقدس که وقتی ژنرالهای دوره دیده عراقی با آموزشهای بسیار بالای رژیم بعث در سنگرهای بتنی به اسارت آنها در میآمدند باور نمیکردند که خود و نیروهای تحت امر او در محاصره نیروهای ایرانی افتاده که فرمانده آنها یک جوان ۲۲ تا ۲۳ ساله است.
دفاع مقدس ما سند افتخار و اقتدار ایران اسلامی است که هر چه از آن دوران میگذرد عظمت و اهمیت آن بیش از گذشته نمایان میشود.
شهدای این دوران بر حقترین و حماسهسازترین شهدای طول تاریخ هستند چراکه تنها با انگیزه الهی وارد میدان نبرد میشدند و از تمام هستی خود برای دفاع از دین و آب و خاک کشورشان میگذشتند امثال شهید بزرگوار «خدایار حقداده» از گردان مسلم ابن عقیل شهرستان ملایر یکی از ۱۱۰۰ شهید این شهر که وقتی پای روضه حضرت علی اصغر (ع) مینشست، میگفت: من هم آرزو دارم که مانند حضرت علی اصغر (ع) شهید شوم؛ وقتی که در تاریخ ۶۶/۷/۱۸ با تیر بار در مقابل پاتک دشمن در منطقه مآووت (غرب) با فریاد «الله اکبر» ایستاده بود ناگهان تیر دوشکاه دشمن گلوی این عزیز را مورد هدف قرار داد و «خدایار» عزیز هم به آرزویش رسید.
این جنگ تنها جنگی بود که در دوران معاصر اتفاق افتاد و دو ابر قدرت شرق و غرب با هم متحد و همراه شدند؛ که با این وجود با پیروزی در این نبرد بار دیگر حقانیت و اقتدار ایران اسلامی و دفاع عاشورایی را به همگان ثابت کرد. رشادتهای رزمندگان در دفاع مقدس الگویی را به وجود آورد که باعث ایجاد انقلاب بزرگ فرهنگی در ایران و منطقه شد و فرهنگ شهادت و ایثارگری نه تنها در داخل کشور بلکه در جهان تحول عظیمی ایجاد نمود که تا امرور دنیا در مقابل چنین فرهنگی توان مقابله را ندارد.
پس برما است که با اقتدا به ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت الله خامنهای (مد ظله العالی) در حفظ و حراست از این فرهنگ غنی عاشورایی کوشا باشیم و از این سخن گهربار آن عزیز که در تاریخ ۸۳/۵/۷ در جمع دانشجویان فرمود درس بگیریم، «مواظب باشید از مسأله دفاع مقدس که در این کشور اتفاق افتاد، غافل نشوید؛ کار بزرگی انجام گرفت. آن جوانها مثل شماها بودند؛ اکثر این جوانهایی که در جنگ نقشهای مؤثر ایفا کردند، از قبیل: همین دانشجوها بودند و خیلیهایشان هم جزو نخبهها بودند. دلیل نخبه بودنشان هم این بود که یک جوان بیست و دو، سه ساله فرمانده یک لشکر شد؛ آن چنان توانست آن لشگر را هدایت کند و آن چنان توانست طراحی عملیات را، که هرگز نکرده بود، بکند که نه فقط دشمنانی را که مقابل ما بودند متعجب کرد، بلکه ماهوارههای دشمنان را هم متعجب کرد.»
یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و مدافعان حرم گرامی باد.
یادداشت از: محمد فتحی میآبادی فرمانده گروهان از گردان ۱۵۱ مسلم ابن عقیل (ع) شهرستان ملایر
انتهای پیام/