۱۱ / شهريور / ۱۴۰۵ - 02 September 2026
20:43
کد خبر : 9635302
۱۲:۳۴

۱۴۰۳/۰۷/۲۱

تجربه پیشکسوتان چراغ راه آینده ماست

شاهرود_ رئیس، دبیر و اعضای هیات رئیسه هیات جانبازان و توانیابان شهرستان شاهرود با محمد باباعلی رئیس اسبق این هیات دیدار و گفتگو کردند.

تجربه پیشکسوتان چراغ راه آینده ماستبه گزارش خبرنگار بسیج، رئیس هیات جانبازان و توانیابان شهرستان شاهرود در این دیدار ضمن تاکید بر ضرورت استفاده از تجربه پیشکسوتان در دوره مدیریت جدید گفت: باید به شیوه‌های مختلف، تجربه‌های گذشته را جمع آوری و مورد استفاده قرار دهیم تا راه‌های منتهی به شکست دوره‌های قبل را دو مرتبه طی نکنیم و راه‌های موفقیت گذشته را با خلاقیت‌های جدید بکار بگیرم و موفقیت را بصورت قطعی بدست آوریم.
محمدعلی یعقوبیان با اشاره به اینکه "تجربه پیشکسوتان چراغ راه آینده ماست" اضافه کرد: جمع‌آوری و استفاده از تجربیات پیشکسوتان و بروزرسانی آن، می‌تواند خدمت بزرگی برای جامعه هدف ورزش جانبازان و توانیابان شهرستانمان باشد لذا نباید مغفول بماند.
وی تصریح کرد: پیشکسوتان این هیات و روسای سابق آن، یک عمر خدمتگزار قشر فهیم جانبازان و توانیابان بوده و به همین علت باید حرمت آنها، حفظ شود این تفکر به نیرو‌های فعال وجوان نیز، این پیام را می‌دهد که آنها هم بعداز اتمام دوره مسئولیت، فراموش نخواهند شد، به همین دلیل با دلگرمی بیشتر به کارخود ادامه می‌دهند.
لازم به ذکر است: پیش از این نیز اعضای هیات رئیسه این هیات با حسن شریعتی رئیس سابق هیات و زهرا حاجی‌تراب نایب رئیس اسبق هیات جانبازان و توانیابان شاهرود و کمیته پیشکسوتان و فرزانگان این هیات دیدار نموده و از زحمات آنها در زمان تصدی این پست تقدیر و تشکر کرده بودند.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید