به گزارش خبرنگار بسیج، سرهنگ پاسدار محمدمهدی اسماعیلی فرمانده سپاه ناحیه شاهرود در کارگاه توانمند سازی سر شبکههای واسطین خیر ازدواج در سالن اجتماعات کانون جوانان بسیج شاهرود با گرامی داشت یاد و نام شهدا و خیرمقدم به همه شرکت کنندگان در این کارگاه از شاهرود و میامی و استاد این کارگاه با اشاره به آیه ۳۲ سوره نور، اظهار کرد: طبق دستور خداوند در این آیه همه باید زمینه ساز ازدواج دختران و پسران باشند و در روایات نیز تاکید بر ازدواج و واسطه گری در این زمینه شده است.
وی با اشاره به برخی اقدامات در زمینه واسطه گری گفت: نقش افراد اثرگذار در واسطه گری بسیار مهم است و باید واقعیتها را برای دختر و پسر بیان و برای رضای خدا در این راستا حرکت کرد و واسطه گر نقش معرف داشته باشد و از ظرفیت افراد مختلف در این راستا استفاده شود تا به سمت جامعه متعالی حرکت کنیم.
سرهنگ پاسدار مصطفی خانی مسئول اجتماعی سپاه استان سمنان نیز در این کارگاه یکروزه با اشاره به رسالت سپاه در انقلاب و جنگ تحمیلی اظهار کرد: در آندوران رسالت سپاه دفاع از امنیت و ناموس و استقلال و آزادی کشور بود که تا پای جان به برکت شهدا انجام شد.
وی افزود: امروز در گام دوم انقلاب رسالت مهمتری داریم و آن آماده بودن برای دفاع از کیان فرهنگ و استقلال فرهنگی و بستر سازی برای نقش آفرینی در این راستاست.
خانی خاطر نشان کرد: رسالت سپاه، پاسداری از نقش آفرینی است و این جلسه یکی از آن عرصههای نقش آفرینی است که سپاه با کمک سازمان تبلیغات اسلامی، اداره ورزش و جوانان، حوزههای علمیه و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) و سایر نهادها هماهنگ شده تا آموزش لازم به افراد داده شود.
وی هدف بزرگ در این راستا را ایجاد آرامش در جامعه با ازدواج و تشکیل خانواده است، عنوان کرد و گفت: آرامشی که برای جامعه ایجاد با تشکیل خانواده ایجاد شود سبب میشود چالشهای فرهنگی با ایجاد حوضچه آرامش که خانواده است کاهش یابد.
مسئول معاونت اجتماعی سپاه استان سمنان خاطر نشان کرد: تشکیل خانواده برای ما اهمیت دارد چرا که آرامشی است که ظهور را محقق، عقلها را کامل، انسانها و عاطفهها را رشد میدهد و برای این موفقیت باید از الان تلاش کنیم.
وی با بیان اینکه واسه گران در این امر جهادی، خالصانه و صادقانه خدمت و از آبرو مایه میگذارند، افزود: واسطه گری ازدواج در راستای تشکیل و تداوم خانوادهها است و باید این حرکت تبدیل به جریان شود که خدا برکت میدهد و فلسفه این جلسه برای ایجاد آرامش برای ظهور که قدم اولش تشکیل خانواده است، میباشد.
خانی تصریح کرد: در گام دوم انقلاب باید خانوادهای ایجاد کنیم که برای ظهور آمده شود و مقدمه اش شناخت و آموزش است که این جلسات برای این امر میباشد و در ادامه کارگاههای تداوم پیدا میکند برای توانمندسازی و ایجاد خانوادههای اثرگذار در جامعه.
در این کارگاه حجت الاسلام اخوان دکترای تخصصی قرآن، بهداشت و سلامت در خصوص نقش مزاج در همسریابی و همسرداری، فرزندآوری و فرزندپروری مطالبی مطرح کردند.
این کارگاه آموزشی به همت معاونت اجتماعی سپاه استان سمنان و شهرستان شاهرود و همکاری سایر نهادهای فرهنگی با حضور ویژه سرشبکههای واسطین خیر و حکمیت برگزار شد.