۱۳ / شهريور / ۱۴۰۵ - 04 September 2026
14:16
کد خبر : 9639820
۱۹:۱۹

۱۴۰۳/۰۸/۱۱

باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد

حجت الاسلام و المسلمین حامدی: باید خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. این خطای محاسباتی اینجا پیش می‌آید که فکر کند می‌تواند ضربات دیگری را وارد کند، چون ما جواب نمی‌دهیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، حجت الاسلام و المسلمین حامدی، امام جمعه پردیسان در خطبه‌های عبادی سیاسی نماز جمعه مورخ ۱۱ آبان ۱۴۰۳، ضمن محکومیت بیانیه گروهک موسوم به مجمع محققین گفت: این اقدام مجمع موهوم از قبیل اراجیف است که باید طبق دستور قرآن با آن برخورد شود. ما منتظر برخورد قاطع و صریح با این استادنماها و محقق‌نماها هستیم.

امام جمعه پردیسان با گرامیداشت مقام شهدای پدافند هوایی ارتش تأکید کرد: حضرت آقا وعده پاسخ به اقدام صهیونیستها را داده‌اند. دشمنان هم متوجه شدند فرمایش ایشان معنایش چیست. بزرگنمایی ممنوع است و کوچک انگاری هم ممنوع است. نباید بگوییم چیزی نبود و اهمیتی نداشت. بایستی خطای محاسباتی رژیم صهیونیستی به هم بخورد. این خطای محاسباتی اینجا پیش می‌آید که فکر کند می‌تواند ضربات دیگری را وارد کند، چون ما جواب نمی‌دهیم.

حجت الاسلام و المسلمین حامدی تأکید کرد: پاسخ باید متناسب باشد. حضرت آقا فرمودند این حرکت شرورانه یک غلطی بود که کردند. ما تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد. اینجا عرصه شیران است. ما هم سوخت موشک‌ها را با مطالباتمان تأمین کرده‌ایم. این مطالبه جدی است. فرمایش حضرت آقا نباید روی زمین بماند.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید