به گزارش خبرنگار اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «بسیج»، دکتر سعیدی دیروز در بازدید از کارگاههای اشتغالزایی بسیج شهرستان نمین گفت:این شهرستان درعرصه اقتصاد مقاومتی رتبه کشوری را به دلیل فعالیت های گسترده و ایجاد اشتغال پایدار و افتتاح سرخوشه های صندوق و تعاونی های اشتغالزا کسب نموده و ظرفیت بالایی برای کارآفرینی های بیشتر دارد.
وی اشاره کرد:قرارگاه اقتصاد مقاومتی بسیج شهرستان نمین با حمایت هایی که از کارآفرینان کرده است توانسته جایگاه خوبی را در بین بسیجیان و فعالان اقتصادی داشته باشد.
سعیدی عنوان کرد:بازدیدهای انجام گرفته نشان داد که این شهرستان کارآفرینان فعال داشته و اقتصاد مقاومتی را تحقق بخشیده است.
مسئول بسیج عشایری کشور بیان کرد: عنبران قطب گلیم و نمین قطب گیاهان دارویی بوده و در عرصه های صنایع دستی و صنایع تبدیلی نمونه های شاخص خود را در بازدید انجام گرفته به تصویر کشید.
وی گفت:وام های اشتغالزایی ارائه داده شده به کارآفرینان انحرافی نداشته و منجر به ایجاد اشتغال شده است،علاوه بر این کارگاهها و صندوق های قرضالحسنه اشتغالزا بعنوان سرخوشه اشتغال برای چندین نفر بصورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال فراهم کرده است.
دکتر سعیدی تصریح کرد:دوره های آموزشی اقتصاد مقاومتی که با مدیریت و هماهنگی قرارگاه اقتصاد مقاومتی انجام گرفته است توانسته فرصت های شغلی بسیار برای فراگیران فراهم کرده است.
وی باتوجه به بازدید انجام گرفته از کارگاه صنایع تبدیلی روستای کله سر گفت:این کارگاه یکی از بی نظیرترین و فعال ترین کارگاهی است که توانسته به طرق مختلف برای چندین هزار نفر اشتغال ایجاد کند.این کارگاه با کاشت گیاهان دارویی و خریداری بیش از ۴۹۰ گیاه کل کشور و خشک نمودن آن و فروش به کشورهای همسایه اهمیت برجسته دارد.
سعیدی، مسئول بسیج عشایری کشور اظهار داشت:با نقش آفرینی ها ، اهداف راهبردی و حمایت های بیشتر می توان هر گوشه ای از شهرستان نمین را دهکده اقتصاد مقاومتی در نظر گرفت.که این امتیاز خوبی برای استان و کشور خواهد بود.
وی در آخر بیان کرد:اشتغال آفرینی زنان موجب توسعه و پیشرفت همه جانبه در سطح این شهرستان شده و زنان بدسرپرست و بی سرپرست کاملا توانمند شده و جایگاه کارآفرین و کارفرما را گرفته اند که این موضوع و هدفی مسرت بخش است.