۱۷ / تير / ۱۴۰۴ - 08 July 2025
00:24
کد خبر : 9641799
۱۱:۵۰

۱۴۰۳/۰۸/۱۹

پیش بینی افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت : تا اواسط هفته آینده جوی نسبتا پایدار بر روی استان حاکم خواهد بود که سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی استان خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری بسیج خوزستان، محمد سبزه زاری بیان کرد : براساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی، طی امروز احتمال رگبار‌های پراکنده در ارتفاعات استان وجود دارد و، اما تا اواسط هفته آینده جوی نسبتا پایدار بر روی استان حاکم خواهد بود که سبب افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهر‌های صنعتی استان خواهد شد.

وی افزود : همچنین طی امروز و فردا در برخی ساعات وزش باد‌ها در مناطق غربی، جنوبی و مرکزی استان به صورت متوسط خواهد بود. شمال خلیج فارس نیز تا اوایل وقت فردا مواج خواهد بود. تا روز دوشنبه روند افزایش ۲ تا ۴ درجه‌ای دما در سطح استان مورد انتظار است.

سبزه زاری گفت : طی روز‌های سه شنبه و چهارشنبه با عبور موج ضعیف بارشی احتمال رگبار پراکنده و رعد و برق در مناطق شمالی و شرقی وجود دارد.

در شبانه روز گذشته امیدیه با دمای ۳۲.۲ و ایذه ۱۱.۱ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان گزارش شده اند. 

در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۳۰.۵ و کمینه دمای ۱۷.۲ درجه سانتیگراد رسیده است. 

امیر ضیغمی
خبرنگار: امیر ضیغمی

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید