۲۱ / تير / ۱۴۰۵ - 12 July 2026
08:59
کد خبر : 9642437
۱۱:۴۴

۱۴۰۳/۰۹/۰۷

تنیس روی میز در استان سمنان مهجور است

پینگ‌پنگ‌باز گرمساری از ناشناخته بودن این رشته ورزشی در استان سمنان گلایه کرد و گفت: جهت معرفی بیشتر این رشته ورزشی باید در سطح مدارس فرهنگ‌سازی صورت گیرد.

ورزش تنیس روی میز در استان سمنان نیازمند حمایت جدی است

زهرا رامه، ورزشکار گرمساری، در گفت‌وگو با خبرنگار بسیج از سمنان به بیان تجربیات و دغدغه‌های خود درباره فعالیت در رشته تنیس روی میز پرداخت.

وی با اشاره به ورود خود به این رشته گفت: «فعالیت خود را از کودکی آغاز نکردم و نسبتاً دیر به این ورزش روی آوردم. از سال ۱۳۸۱ با علاقه شخصی به رشته تنیس روی میز وارد شدم و از آن زمان به‌طور جدی در این مسیر تلاش کرده‌ام.»

این ورزشکار با تجربه با اشاره به دستاوردهای خود در این رشته افزود: «در طول این سال‌ها توانستم درجه یک داوری و درجه دو مربی‌گری را کسب کنم و در زمینه داوری و مربی‌گری به فعالیت بپردازم.»

رامه در خصوص حضور در مسابقات اظهار داشت: «تا کنون در رقابت‌های مختلفی از جمله مسابقات کشوری ناشنوایان، المپیاد دانش‌آموزی، و مسابقات اداره تأمین اجتماعی شرکت کرده‌ام و به‌عنوان داور نیز در مسابقات استانی حضور داشته‌ام.»

وی با اشاره به موفقیت‌های شاگردانش در مقام مربی‌گری تصریح کرد: «در همکاری با آموزش و پرورش، توانستم بازیکنانی را آموزش دهم که در این رشته بارها مقام‌های اول و دوم استانی را کسب کرده‌اند.»

این ورزشکار با بیان چالش‌های موجود در این رشته در استان سمنان گفت: «تنیس روی میز در استان ما ناشناخته باقی مانده و متأسفانه مسئولان نیز حمایتی از این ورزش ندارند. این در حالی است که این رشته نیازمند معرفی و حمایت جدی‌تر، به‌ویژه در مدارس به‌عنوان ورزش پایه است.»

رامه با اشاره به وجود یک سالن اختصاصی تنیس روی میز در شهرستان گرمسار، اظهار داشت: «اگرچه نوجوانان و بزرگسالان برای تمرین به این سالن مراجعه می‌کنند، اما این سالن قدیمی است و به بازسازی و تجهیزات بیشتری نیاز دارد. متأسفانه امکاناتی نظیر راکت و توپ نیز باید از سوی خود ورزشکاران تهیه شود، زیرا این ورزش به صورت خودگردان مدیریت می‌شود.»

وی با انتقاد از عدم حمایت مالی و معنوی از ورزشکاران این رشته گفت: «ورزشکاران حتی برای شرکت در دوره‌های آموزشی و مسابقات باید هزینه رفت‌و‌برگشت را خودشان پرداخت کنند. این کمبودها تأثیر منفی بر گسترش و موفقیت این رشته ورزشی دارد.»

رامه به تأثیر همه‌گیری کرونا بر فعالیت‌های ورزشی نیز اشاره کرد و افزود: «در زمان کرونا مسابقات تنیس روی میز در سطح مدارس برگزار می‌شد که باعث شناخته‌شدن بیشتر این رشته شد، اما متأسفانه پس از پایان کرونا، این مسابقات لغو شده‌اند و این موضوع باعث کم‌توجهی به این ورزش شده است.»

وی در پایان تأکید کرد: «زمانی که حمایتی از این رشته ورزشی صورت نگیرد، نمی‌توان انتظار موفقیت داشت. باید فرهنگ‌سازی در مدارس به نحوی انجام شود که تنیس روی میز بیشتر شناخته شود و جایگاه خود را پیدا کند.»

این گفته‌ها نشان از اهمیت و ضرورت توجه بیشتر به رشته تنیس روی میز در استان سمنان دارد؛ ورزشی که با حمایت صحیح می‌تواند بستر موفقیت‌های بیشتری را فراهم کند.


گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید