معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان گفت: متناسب سازی قیمت نان منوط به ارتقاء کیفیت پخت نان در استان خواهد بود در غیر اینصورت تغییر قیمت نان هیچگونه توجیهی نخواهد داشت.

محمد راضی جلالی شنبه در شورای آرد و نان خوزستان در محل سرسرای استانداری خوزستان بیان کرد: دستگاه های اجرایی عضو کارگروه آرد و نان استان یک هفته مهلت دارند تا بر اساس آنالیز هزینههای تمام شده پخت نان و مقایسه قیمت با استانهای دیگر تغییر نهایی قیمت نان تافتون و لواش در خوزستان را اعلام کنند.
وی با بیان اینکه تنوع پخت نان در استان وجود ندارد افزود: مردم انتظار دارند که نانهای متنوعی در خوزستان پخت شود، صدور مجوز تاسیس نانوایی باید بر اساس ظرفیت و تنوع پخت نوع نان در استان صادر شود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان بر توجه و اهمیت به پخت نان با ارزش غذایی بالا در استان تاکید کرد و گفت: به عنوان مثال نان سنگک از جمله نان هایی است که ارزش غذایی بالا دارد.
اخبار مرتبط
ارسال نظرات
غیرقابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
پر بیننده ها
آخرین اخبار