کشف داروی طیور و سیگار قاچاق خارج از شبکه توزیع در اردبیل

فرمانده انتظامی استان اردبیل از کشف ۳۴۰ هزار نخ سيگار و ۵۰۰ کيلو داروی طيور خارج از شبکه توزيع به ارزش ۲۲ ميليارد ريال خبر داد.
کد خبر: ۹۶۴۳۸۹۸
|
۲۹ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
کشف داروی طیور و سیگار قاچاق خارج از شبکه توزیع در اردبیل
سردار جواد تقوی، فرمانده انتظامی استان اردبیل، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج در اردبیل اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۳ "رسالت" شهرستان اردبيل با انجام بررسی‌های تخصصی و با اشراف اطلاعاتی از دپوی سيگار خارجی و داروی طيور در انبار يک شرکت‌تعاونی مسافربری در ترمينال اردبيل اطمينان حاصل کردند.
وی افزود: با هماهنگی قضائی مأموران کلانتری به آدرس اين انبار اعزام، که در بازرسی‌های انجام شده ۳۴۰ هزار نخ سيگار و ۵۰۰ کيلو داروی طيور خارج از شبکه توزيع کشف شد.فرمانده انتظامی استان اردبيل ارزش کشفيات اين عمليات برابر اظهارنظر کارشناسان را ۲۲ ميليارد ريال اعلام کرد و گفت: کشفيات اين عمليات به همراه يک متهم به کلانتری انتقال و اقدامات قانونی در دست اقدام است.
ارسال نظرات
پر بیننده ها