خبرهای داغ:
مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین؛ 

یک موسسه زیبایی تعطیل شد

یک موسسه زیبایی تعطیل شد
حسن پور گفت: تعزیرات حکومتی قزوین با رسیدگی به شکایت شاکی خصوصی، یک موسسه زیبایی متخلف را تعطیل کرد.
کد خبر: ۹۶۵۰۶۳۸
|
۱۱ آذر ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱

 

قزوین_به گزارش بسیج، علیرضا حسن پور گفت: با شکایت یک شهروند از موسسه زیبایی و لیزر پرونده ای در شعبه ۱۰۱ سیار تعزیرات حکومتی تشکیل شد.

 

مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین افزود: شعبه رسیدگی کننده با توجه به مستندات پرونده، اتهام های انتسابی ایجاد موسسه غیر مجاز و بکارگیری افراد فاقد صلاحیت را محرز دانست که پس از قطعیت رای در مرجع تجدید نظر، متهم را به پرداخت جزای نقدی، تعطیلی موسسه، توبیخ و درج در پرونده پزشکی، ضبط تجهیزات به نفع دولت محکوم کرد که حکم صادره بلافاصله اجرا شد.

 

حسن پور گفت: برای صیانت از حقوق شهروندان، نظارت موسسه های زیبایی تشدید و با کسانی که سلامت جامعه را به خطر می اندازند برخورد قاطع و قانونی می شود.

 

شهروندان در صورت مشاهده تخلف مراکز زیبایی و ترمیمی با مراجعه حضوری به تعزیرات حکومتی یا در سامانه www.tazirat135.ir گزارش خود را ثبت کنند.

 

     انتهای پیام/۱۰۱۰

 

ارسال نظرات
آخرین اخبار