محمود مشکی در گفتگو با خبرنگار بسیج ضمن اشاره به آغاز رسمی آزمونهای رغبت و توانایی دانشآموزان گفت: این اقدام را گامی مهم در جهت شناسایی دقیق استعدادها و علاقهمندیهای دانشآموزان و تطبیق آنها با رشتههای تحصیلی مناسب دانست.
مشکی همچنین با تاکید بر لزوم برگزاری جلسات توجیهی برای کارشناسان نواحی و مناطق گفت: کارشناسان آموزشی نواحی و مناطق بایستی با آخرین تغییرات و رویکردهای هدایت تحصیلی آشنا شوند و در این زمینه نقش موثرتری ایفا کنند.
وی همچنین از طرح موضوع هدایت تحصیلی در کمیتههای تخصصی مدیران خبر داد و بر ضرورت همکاری نزدیک مدیران مدارس با مشاوران برای تدوین برنامههای مدون هدایت تحصیلی تاکید کرد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل با اشاره به جمعآوری اطلس جدید مشاغل استان مورد بهروزرسانی این اطلس و ارائه اطلاعات دقیق و جامع درباره فرصتهای شغلی موجود در استان، به دانشآموزان و اولیا را مهم عنوان کرد.
به گفته محمود مشکی برگزاری کارگاههای آموزشی برای اولیا و مدیران موجب خواهد شد، تا آگاهی آنها از اهمیت هدایت تحصیلی و روشهای صحیح آن افزایش یابد.
وی با اشاره به اهمیت شروع هدایت تحصیلی از پایه هفتم، این اقدام را فرصتی مغتنم برای شناخت بهتر دانشآموزان و انتخاب رشته مناسب در سالهای آینده دانست.
معاون آموزش متوسطه اداره کل همچنین بر استفاده از ظرفیت گروههای درسی استان در فرآیند هدایت تحصیلی تاکید کرد و اظهار داشت که این گروهها میتوانند با برگزاری نشستها و کارگاههای تخصصی، دانشآموزان را در انتخاب رشته مناسب یاری کنند.
مشکی همچنین بر لزوم بهروزرسانی اطلاعات مشاوران مدارس از مشاغل و رشتههای جدید تاکید کرد و اظهار داشت که مشاوران باید با آخرین تغییرات بازار کار و رشتههای تحصیلی آشنا باشند تا بتوانند دانشآموزان را بهدرستی راهنمایی کنند.
وی افزود: با اجرای این تصمیمات و استفاده از شیوههای نو در بحث هدایت تحصیلی، انتظار میرود که دانشآموزان استان بتوانند انتخابهای آگاهانهتری داشته باشند و آینده شغلی بهتری برای خود رقم بزنند.