۲۳ / اسفند / ۱۴۰۳ - 13 March 2025
00:06
۱۳:۴۱

۱۴۰۳/۰۹/۱۳

گرمای حضور شهدای گمنام در هوای سرد اردبیل

امروز فرودگاه اردبیل با حضور مردم شهیدپرور و انقلابی و مسؤولان استانی در مراسم استقبال از ۴ آلاله گلگون کفن حال و هوای خاصی به خود گرفته بود و شاهد فضای معنوی کم نظیری بودیم.
گرمای حضور شهدای گمنام در هوای سرد اردبیل
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، آیین استقبال از پیکر پاک و مطهر 4 شهید گمنام دوران دفاع مقدس صبح امروز با حضور پرشور اهالی شهید پرور و مسؤولان در فرودگاه اردبیل برگزار شد.
امروز فرودگاه اردبیل در مراسم استقبال از ۴ آلاله گلگون کفن، حال و هوای خاصی به خود گرفته بود و فضا با پرچم‌های مختلف با مضمون سلام بر شهیدان، یا حسین(ع)، الله اکبر و تصاویر شهدای استان و پرچم جمهوری اسلامی ایران آذین بسته شده بود.مردم اردبیل از زن و مرد، کودک و جوان به پیشواز میهمانان خود آمده بودند عده‌ای با نثار دسته‌های گل به محضر شهدا از آن‌ها پذیرایی کردند. چشم‌های استقبال کنندگان مملو از اشک و دلشان پر از شعف بود. فضای معنوی حاکم در فرودگاه هر رهگذری را به جمع آن‌ها دعوت می کرد. بخشی از جمعیت را مادران شهدای گمنام تشکیل می‌داد که برای شهدا و فرزند دلبند خود اشک می‌ریختند و همین سبب شده بود که هر بیننده‌ای ناخوداگاه اشک در چشمانش حلقه بزند و همین تصاویر جلوه کم‌نظیری به مراسم استقبال داده بود.قرار است ظهر امروز مراسم گرامیداشت شهدا در ثارالله برگزار شود و پس از آن نیز امشب، شب وداع با شهدا و شهدای فصل پاییز و شهدای مجلس نیز همان روز بعد از نماز مغرب و عشاء، در محل امامزاده سید صدرالدین با حضور اقشار مختلف مردم، انجام می‌شود.

مراسم تشییع شهدا روز پنجشبه در شهر اردبیل برگزار می‌شود

پنجشنبه ساعت ۷:۳۰ صبح، پیکر مطهر شهدا در مراسمی شامل هیئت عزاداری در محل مسجد اعظم با برگزاری مراسمی فاخر به محل مصلای اردبیل هدایت می‌شود.پس از پایان مراسم تشییع شهدا گمنام جهت برگزاری مراسم تدفین هدایت می‌شوند که پیکر یکی از این شهدای گران‌قدر که ۲۱ ساله بوده و در عملیات والفجر ۴ به شهادت رسیده، با استقبال گرم مردم مشکین‌شهر و بدرقه هم‌استانی‌ها در طول مسیر به بخش رضی و روستای خلیفه‌لو انتقال یافته و به خاک سپرده می‌شود..دومین لاله گمنام که ۲۳ ساله بوده و در عملیات تک دشمن در سال ۱۳۶۵ و در منطقه عملیاتی مهران به شهادت رسیده، مهمان مردم شهرستان گرمی است و با بدرقه باشکوه مردم از اردبیل تا گرمی، در روستای دیزج، به خاک سپرده می‌شود.پیکر سومین شهید بزرگوار که در سن ۱۶ سالگی و در عملیات بدر و در شرق دجله به شهادت رسیده نیز مهمان مردم غیور شهرستان پارس‌آباد خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید