۰۷ / خرداد / ۱۴۰۴ - 28 May 2025
18:01
کد خبر : 9651462
۱۲:۱۱

۱۴۰۳/۰۹/۱۴

امکان تولید ۱۶ میلیون قطعه ماهی زینتی در استان اردبیل

معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: ارائه طرح امکان‌سنجی شیلات به منظور احداث شهرک تکثیر و پرورش ماهیان، قابلیت تولید ۱۶ میلیون قطعه ماهیان زینتی و ۶۰ تن میکرو جلبک در استان اردبیل را دارد.
امکان تولید ۱۶ میلیون قطعه ماهی زینتی در استان اردبیل
به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، سیدحسین حسینی صبح امروز در آیین رونمایی از کتاب طرح‌های مطالعاتی شیلات در استان اردبیل اظهار کرد: یکی از طرح‌های شیلاتی با عنوان مطالعه امکان‌سنجی آبزی پروری در حاشیه رودخانه‌های قزل اوزن، کیوی چای و اهر چای است که منجر به افزایش تولیدات آبزیان می‌شود.
وی افزود: همچنین طرحی دیگر به مطالعه امکان سنجی احداث شهرک تکثیر و پرورش ماهیان زینتی، زالو و ریز جلبک در سامیان استان اردبیل می‌پردازد که به تولید ۱۶ میلیون قطعه ماهیان زینتی، ۱۵ میلیون قطعه زالو و تولید ۶۰ تن میکرو جلبک، ختم می‌شود.
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران عنوان کرد: با توجه به اقلیم استان اردبیل، علاوه بر جایگاهی که این استان در جذب توریست دارد، باعث افتخار است که این استان محور توسعه شیلات نیز باشد.

گزارش خطا
برچسب ها:
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید